0   

Replenish @pain 25. Nov 2015, 20:35

Upam da sem zadel pravi forum. Imam nekaj starih fotoapratov in opreme ki nevem kaj z njo. Bi prodal, samo žal se ne spoznam na to da bi lahko realno ocenil.

Imam sledeče ...vsak nasvet je dobrodošel. 0   

Aleš @lial 28. Nov 2015, 11:03

Žal moj odgovor ne bo ravno ohrabrujoč:

- nekaj opreme na fotografijah je del ruskega kompleta "Fotosnajper", to pa kupujejo le navdušenci.
- vsi trije fotoaparati so prav tako zanimivi le za zbiratelje, ali pa nekoga, ki bi se želel malo poskušati v klasični tehniki
- še najbolj so zanimivi deli na peti sliki, vendar tudi ti niso cenovno ugodni za prodajalca, ker bi pri posameznem kosu bila verjetno poštnina več od njegove vrednosti.
- objektiv iz prve slike (MIR 20/3.5) sicer dosega na ebay-u relativno zanimive cene, pri nas pa ga je zelo težko prodati
- fotosnajper je prav tako v tujini cenijo precej visoko, ne vem pa, če se ga v Sloveniji da prodati.

Predlagam prodajo na 'bolhi', cene se prej malo pogleda na ebay.de in potem določi svojo

LP
 0   

igor novak @igornovak 29. Nov 2015, 09:10

Zivjo

jaz sem slikal zadnjih 10 let z majhnimi digitalnimi aparati. Bil sem pa v Munchnu pred pol leta in videl trgovine s staro fotografsko opremo kjer prodajajo in kupujejo in sem sedaj svoj star zrcalno refleksni fotoaparat s fleshem iz konca 90tih let nesel sabo in so ga vzeli v ceno, ko sem kupil novega.

Kupil sem Nikon D3100 (samo ohisje) za 119 eur, in so mi star aparat vzeli za 19 eur v ceno in sem placal samo 100 eur. Ne vem pa ce izplacujejo v gotovini. Trgovina je pa na Sonnenstrasse.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati