0   

poco @poco 10. Sep 2018, 18:35

Pozdravljeni,

iščem fotografa (mogoče raje fotografinjo) za akt/erotično fotografiranje. V vaših galerijah sem našel kar nekaj primernih slik, ki bi ustrezale tistemu kar želim. S partnerko bi želela čutne akt fotografije ženske in para.

Mogoče, mi je manj pomembna kvaliteta in umetniška vrednost fotografij (nisem poznavalec, vendar cenim kvaliteten izdelek) kot pa osebnost fotografa in vzdušje ob delu.

Želela bi nekje 20-30 fotografij...
Več v ZS
 0   

Franci Novak @FranciNovak 20. Jun 2019, 12:08

Pozdravljena.

Vajin oglas je star, pa vendarle, obstaja verjetnost, da nanj nista dobila nobenega odgovora, oz. da je vajina želja še prisotna. Lahko vama ponudim kvalitetno storitev na pričakovano visoki ravni. Sem fotograf z dolgo kariero, tudi v erotičnem smislu. Vajin oglas mi je izstopil ravno zato, ker cenita kvalitete, ki so ponavadi prezrte. Namreč ne kore priti do dobrega izdelka (fotografij), če ni prisotne prtave energije: med nami in med vama. Preden opisujem vse tehnične, estetske in druge reference, morda neobstoječemu uporabniku, samo to: Najprej se srečamo na nevtealni lokaciji, se spoznamo in če si ustrezamo, gre tema pogovora v vajine želje. Dogovorimo se za lokacijo, način fotografiranja, vzdušje. Šele potem pride fotoaparat v roke. Sem prilagodljiv s časom in delam po celi Sloveniji.

Vesel bom odgovora, tudi, če se samo zahvalita za moj čas.
lepo vaju pozdravljam.
069 613 255 (če uporabita telefonsko, prosim najprej napišita SMS)
[email protected]


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati