1   

Aladin Unger @compfun 13. Jan 2020, 18:20

Pozdrav vsem! Moj prvi post tukaj. Danes sem odkril ta forum. Prejsni teden sem kupil svoj prvi
DSLR (Canon 80d), z osnovno "kit" 18-55mm leco za zacetek. In se zelim zaceti aktivno uciti na podrocju digitalne fotografije ,s ciljem ,da mi v "dalnji" prihodnosti le-ta postane kariera. Sem si zelel postati fotograf ze od osnovne sole, ampak se nisem vpisal na oblikovalno solo v LJ ,ker so mi le-to vsi takrat odsvetovali in sem zato izbral drugo smer. To odlocitev obzalujem, ampak upam,da pri 27ih letih se nisem prepozen za ucenje in prakso v lastni reziji. Ker ne delam redno, imam casa in volje na pretek.

Sicer spremljam foto novice in bloge na Ameriskih forumih ,Yt, Redditu in Quori, ampak sem komaj zdaj opazil,da mamo Slovenci tui svoj foto forum. Hkrati sem pa tudi opazil ,da le-ta deluje dokaj neaktiven. Pa me zanima,ce kdo se sodeluje tukaj, oz ,ce imamo v Slo se kake druge vire s te nise? Tnx.

Ps: Moja tipovnica nima sumnikov lol
Zahvala: MojcaVidmar
 1   

Peter Komatović @Proximus 24. Jan 2020, 09:53

Imaš prav. Forum je res skoraj mrtev, žal. Sam ga sicer nikoli nisem veliko uporabljal, ker sem večinoma objavil tu in tam kakšno sliko. Objavljam že lep čas (skoraj 15 let) in vem, da se veliko uporabnikov iz tistega časa sedaj poklicno bavi s fotografijo. Če mene vprašaš še nisi prestar, mislim, da za fotografijo tu ni omejitve, če imaš pravo oko za fotkanje. Objavi kakšno fotografijo, da vidiš kakšen bo odziv. Mogoče pa ti bo ta portal služil kot odskočna deska za tvojo poklicno pot smile
Zahvala: gr33k3
 0   

Aladin Unger @compfun 12. Feb 2020, 18:09

Tnx. Ja sem opazil, to je tui razlog,da sem se te dni drzal bolj reddita in quore,kar se tice fotografije. Bom pa objavil tudi kaksno sliko tukaj v foto delu strani ,ker sem jih ze zacel slikati z novim fotoaparatom.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati