0   

Aladin Unger @compfun 23. Feb 2020, 18:51

Torej, po enem mesecu z mojim novim Canonom 80d bi rad probal zaceti slikati tudi motive z daljso hitrostjo zaslonke in torej rabim stativ. Vem ,da nekaj polprofesinalnega kot je Manfrotto stane okrog 150eur ampak trenutno si tega nemorem privosciti in tudi dolga zaslonka nebo povdarek moje fotografije ,ker imam raje realizem.

Sem gledal stative na mimovrste za okoli 30-40 eur in me zanima,ce ima kdo kaksne izkusnje znjimi ali so samo skoda denarja? V mislih sem mel Velbona m45 za 32 eur. Sicer sem gledal tudi rabljene opcije na bolhi ampak nisem nasel nicesar zanimivega.

Hvala za odgovore.
 0   

MiroR @Ramirov 23. Feb 2020, 22:24

Zdravo, jaz bi ti svetoval takole, sklepam, da nisi profi fotkar, kot tudi jaz nisem, zamenjal sem že tri stojala, pred časom pa sem našel končno pravo stojalo za primerno ceno. sedaj ga imam vedno v prtljažniku avtomobila in ga uporabljam za vse mogoče načine fotkanja. Ima še poseben nastavek za slikanje cvetov, lahko ga uporabiš tudi kot monopod (ena noga se odvije), skratka menim, da ti bo za začetek odličen pripomoček pa še šestletno garancijo ima!
Kupil sem ga v Foto klik Ljubljana. Genesis Base ABT Kit - ALU foto stojalo (ABT + glava ABH-36). Cene okoli 70 €.
Oglej si ga na njihovi spletni strani pa še na dom ti ga pošljejo, če si bolj od daleč.
Lp.
Miro_R
 0   

Aladin Unger @compfun 25. Feb 2020, 13:02

Tnx. Tega ,ki si mi ga priporocil sem ze shranil in ga bom zagotovo kupil v prihodnosti,ker je ze po slikah videt bolj kakovosten kot vecina drugih za to ceno ,pa se cenejsi je pri nas kot na ebayu ,kar je zanimivo. Je mozno nanj namontirat tudi video glavo?

Zdaj mi je blo 75eur prevec in ker nisem hoto cakati sem se odlocil za cenejsega velbona m45 in ce mi bo zdrzal pol leta bom happy. Ravno vceraj sem mel priliko ga stestirati na tlakovcih in ob sunkih vetra ob 15 sekundni izpostavitvi zaslonke. Sem zadovoljen z njim zaenkrat ,slike so bile ostre ni mi ga prevernilo in zgleda ok za ta denar. Je pa seveda plastic fantastic. Od 1-5 bi mu dal solidno 3 ,cudezev pa ni pricakovati. Kolko para tolko muske xD.

Ne neukvarjam se z fotografijo prosfesionalno sem se amater. Se pa intenzivno ukvarjam z fotografijo in se tudi ucim foto teorijo ,ker mi je cilj postati profi fotograf v prihodnosti.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati