Pozdravljeni!
Tu primorci pripravljamo fotodelavnici portretne in akt fotografije.
Fotodelavnica bi bila sestavljena iz teoretičnega uvoda, 2 dni praktičnega dela (1 dan portret, drugi dan akt) in 1 dan zaključnega dela s pregledom in komentarjem rezultatov.
Zanima me Koliko bi bilo interesentov za tako delavnico in kdaj bi Vam datumsko najbolj ustrezalo.
Prilagam anketo.
Interesenti se kar podpišite pod temo, datumsko pa bomo uskladili na podlagi ankete.
Tako, sedaj se je izbrala "kritična masa".
Fotodelavnica - Workshop bo enodnevna (predvidoma zadnji vikend v juliju). Udeleženci bodo razdeljeni v tri delovne skupine po cca. 7 oseb.
Organizacija: Fotoklub Portorož
Fotodelavnica bo zajemala:
- teoretični uvod s primeri
- vsak udeleženec dobi skripto teoretičnega dela
- praktični del portreta s studijskimi lučmi
- praktični del portreta zunaj z naravno svetlobo in odbojniki
- praktični del akta v naravi z naravno svetlobo - "Istrski akt"
- komentiranje rezultatov (lahko isti dan za digitalne fotografije, oz. enkrat kasneje za "filmske" posnetke)
Na predavanju bodo obrazložene napredne tehnike fotografiranja (osnovne in napredne postavitve luči, uporaba odbojnikov/prosojnikov in fill-in flash tehnika).
Workshop ni namenjen popolnim začetnikom!
Predavatelja bosta dva:
- priznani fotograf iz obale (bo še potrjeno ime) (portret)
- David Vatovec (akt)
Model za portret bo še potrjen, model za akt pa bo Sandra (nekaj fotografij si lahko ogledate v moji galeriji - bom pa v začetku julija objavil kakšno novejšo njeno fotko).
Cena fotodelavnice za člane slo-foto portala je 18.000 SIT (študenti imajo na to še 20% popusta).
V ceno je vštet teoretični del - predavanje s primeri, praktični del portret in praktični del akt - vsak udeleženec dobi tudi skripto predavanj.
Udeležba na fotodelavnici je številčno omejena, pravico za sodelovanje si pridobite z vplačilom kotizacije.
Za način plačila mi pišite na zs, še raje pa na mail:
[email protected]