0   

klevic @klevic 22. Mar 2003, 17:39

Lep pozdrav

Imam digitalni fotoaparat KODAK DC4800, ki ima monost priključitve externega fleša. Problem pa je v tem, da na vrhu fotoaparata nima sank na katere bi lahko nataknil običajen fleš.
Imam fleš,katrega se da pritrditi na foto na način da ga preprosto priviješ na luknjo namenjeno privijanju stojala. Fleš deluje,vse ok. Kje je problem. Ta fleš je enostavno ogromen in skrajno neroden, torej neuporaben za kar ga potrebujem ( www.gwost.com ).

Torej potreboval bi fleš katerega bi enako pritrdil preko luknje za stojalo vendarmanjši, bolj praktičen in nov ( sedanjega sem kupil rabljenega od nekega foto studija kjer ni bila pomembna velikost...)

ps: Upam, da nisem pretirano zakompliciral grin

lp in hvala za odgovore
klemen
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 22. Mar 2003, 22:06

ah ni tako zakomplecirano, sam res je da sem 2x prebral da sem popolnoma razumel stvar smile

A pa si že šel pogledat kakšno trgovino z fotografskimimi materialom?
 0   

slowenien @slowenien 25. Mar 2003, 15:30

js te popolnoma razumem sj take sanke k jih pritdiš u luknjo za stojalo na njih pa še pol fleš na fotošuh pol pa kabl sam vtakneš v konektor to morš malo pogledat take poceni hama izdeluje pol pr manfrotu sm že tud videl take adapterje
ti rabiš v bistvu tole

fleš je ok malo drag sam sj ga maš za vedno no če ne pade js sm kupil nikon sb 80dx pa ne rabim u življenju nič več............
kakšnega pa si kupil od fotostudia :?:

lp


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati