0   

Damir Burnac @Damirb 23. Sep 2005, 15:25

Dejte nazaj na tekoče prikazovanje fotk. Tele fotke dneva mi sploh ne sedejo. Izgleda kot, da je potral mrtev, ker ni sprotnih sprememb na prvi strani ampak samo enkrat na dan. Lepše je videti sproten uploading fotk. Mogoče bi bilo bolje obdržati prejšen način in imeti samo eno fotko dneva, ki bi bila nad ali pod fotko tedna.

P.S.: Pa tako tudi lažje spregledaš nove fotke, kar mislim, da ni OK
 0   

milosh @milosh 23. Sep 2005, 15:29

men osebno je tole po eni strani kr usec, sam je na nacin racunanja ocene povsem neprimerno, ker te fotke so delezne vec obiska in vec komentarjev in majo tako tudi visjo oceno, ki se sesteva in ne da se racuna povprecna ocena glasov
 0   

brajdo @brajdo 23. Sep 2005, 15:34

se strinjam z prvim
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 23. Sep 2005, 15:47

Včeraj smo se skupaj na srečanju dogovorili, da bomo na prvi strani prikazali najboljše fotografije, ki so prispele zadnjih 24 urah. Da, zavedali smo se, da nekaterim to ne bo všeč. Vendar je zadeva dogovorjena in ne bo prihajalo do kakšnih večjih sprememb.

Če ste morda obiskali kakšne tuje večje portale, boste skoraj povsod na prvi strani zasledili t.i. featured photos - kaj bi v našem prevodu pomenilo - najboljše fotografije dneva (dobeseden prevod ravno ni možen).

Menim pa, da smo se vsi malce polenili. To je jasno bilo že, ko smo zaradi tehničnih težav odmaknili prvih 5 postov iz foruma. Vsi s(m)o bili zbegani, kje zaslediti zadnje aktivne teme v forumu. Naj povem, da na večini portalov na prvi strani ne boste zasledili te funkcije.
Podobno je tudi pri zadnjih fotografijah. Tisti, ki bo res zainteresiran ali je prispela kakšna fotografija si bo to tudi šel pogledat v galerijo samo - saj temu je tudi namenjna.

Naj še enkrat dodam, da bo novost ostala, ter da so predlogi, tako grafične ali funkcionalne izboljšave, vedno dobrodošle.
 0   

misfits @misfits 23. Sep 2005, 15:49

Sam ta bel okvir no upset
Men se zdi vse nekam preveliko, sploh s temi velikimi okvirji
 0   

sanja @sanja 23. Sep 2005, 15:57

jaz tut glasujem za vecjo fotko in manjsi okvir
 0   

Heretic @Heretic 23. Sep 2005, 16:49

osebno mi je bilo prej všeč predvsem zaradi funkcionalnosti; refreshal si prvo stran in takoj videl, kaj je novega v galeriji. zdi se mi, da bo to nekoliko motilo, to nepotrebno spehajanje iz galerije na prvo stran.

Lucifix je napisal/a:

... prvih 5 postov iz foruma. Vsi s(m)o bili zbegani, kje zaslediti zadnje aktivne teme v forumu. Naj povem, da na večini portalov na prvi strani ne boste zasledili te funkcije.


luc, teh 5 postov je nekaj najboljšega na portalu in stvar, ki jo drugje resnično pogrešam.

če pomislimo, da tudi tega ne bi bilo, bi bilo za osvežitev vseh delov strani potrebni trije refreshi - za forum posebej, galerijo in vriskača. dokler je bilo vse na enem mestu, je bilo res kul, pa tudi zdaj ni slabo. samo da se sam popolnoma odločim, če mi je všeč je treba pa še nekaj časa, da se malo navadim smile
 0   

Matej @OKO 23. Sep 2005, 18:08

dobra prenova..
ce zelis pogledati vse fotke gres pa v galerijo..simpl as that.
me pa malo moti ta bel okvir in pa majhne fotke..
to bi se moralo malo preurediti..
drgac pa
thumbsup thumbsup yes
[b:a0bce5c5bb]kali juga[/b:a0bce5c5bb]
 0   

BubikolRamios @BubikolRamios 23. Sep 2005, 18:41

se strinjam z prvim
 0   

JureV @JureV 23. Sep 2005, 18:44

jaz se tudi strinjam s prvim
[url=http://www.tarok4.com/][img:cb4cc67d4e]http://www.tarok4.com/themes/default/images/t8.gif[/img:cb4cc67d4e][/url]
http://blog.slo-foto.net/jurev/
 0   

milosh @milosh 23. Sep 2005, 18:49

hmm a mojga pousta noce noben prebrat smile
se zmer menim da je problem pri skupni oceni, ker forsira da boljse fotografije dobijo vec komentarjev, ki jih pa vecinoma ne rabjo tolk kokr bi jih slabe, da se izboljsajo in se s tem uzdigne raven portala
 0   

misfits @misfits 23. Sep 2005, 18:50

tud jaz, hočemo referendum indian
Kolk ste pa vi popil prej predno ste se odločil za to prenovo hehe laugh
 0   

Urban Žitnik @UrbanZitnik 23. Sep 2005, 18:52

Jah nč ne bo šlo mimo, sam galerijo bo treba odpirat, ne pa tko kot ste eni doslej delal in sam une na prvi strani klikal...PREDLAGAM, da razčisti vsak pri sebi in: da ko pride na stran odpre galerijo in vsak po svojih najboljših močeh pokomentira al čisto vse ali tiste, ki so neopažene fotke, bistvo pa je, da se galerija odpira in da vsak prispeva delež komentarjev, kar od enih maharjev, ki se imajo za hude do sedaj ni bilo videti, ker so zadovoljni s tistim kar prejemajo zaradi njihovih odličnih fotk. Kar daš, to dobiš! Eni ne komentirajo nič in dobivajo seštevke čez 50 - sej je OK, samo naj se ne nosijo in naj komentirajo. Malkrat vidim predvsem: matto, davidv7 in podobni...Ne pa da eni ocenimo veliko fotk, se trudimo, eni pa se preseravajo tle gor!!!

Ka pa eni misljo da so? Tolk komentarjev kot jih daš, jih dobiš pa.

LP!
 0   

tinekr @tinekr 23. Sep 2005, 19:26

Kar daš, to dobiš!
Uzp, ne seri, ker to načelo tukaj ne deluje nekak. Navsezadnje, dala sem skoraj največ komentarjev na tem portalu, torej dala ogromno, za vzameno dobila toliko komentarjev, ki so mi bili fajn ali so me vrgli, da jih lahko preštejem na prste ene roke.
Jaz pa sem za to, da lahko objavlja tisti, ki plača naročnino. Dobro?
Zezam se, da se razumemo...razen tisto o komentarjih. thumbsup
 0   

Gregor1 @Gregor1 24. Sep 2005, 00:10

Tko nej bo kot smo se dogovorili na sestanku... Sej ni nikol vsem prav...Navadimo se na spremembe, ki jih je v življenju vedno ogromno... thumbsup
 0   

rado @rado 24. Sep 2005, 07:30

Ni ravno to nek napredek.
 0   

hobitek @hobitek 24. Sep 2005, 07:59

sej se ne gre za to, da se ne mormo navaditi na spremembe.... cowboy ..mene je pa glih ta zadeva motla na vseh ostalih portalih..in žal jo zdej dobimo tud tle...ampak, ni pene cool ...sam..a ne bi bilo potem smiselno spremeniti ocenjevanja?? malo hecno bo, ko se bo med fotografijami dneva pojavila slika ki bo imela povprečno oceno npr.: 2...bo pa imela skupni seštevek ne vem npr: 25...medtem pa bo v galeriji visela slika ki bo imela oceno 5 ampak skupni seštevek zgolj 15 confused sej vem, sej se fotke sproti menjajo, samo vseeno je hecno, ko si taka slika zasluži biti med najboljšimi fotkami dneva a ni no???..
no pa prijetno saturday še naprej..dons bo menda sonce...morda se obeta kak dober ulov... sunny
 0   

Gašper @gaspers 24. Sep 2005, 10:53

Pa kaj so zdej neki oglasi po galeriji ...res da se denar potrebuje samo na takšen način?
 0   

iztok @izo 24. Sep 2005, 11:26

kakšni oglasi spet? nč več jih ni kot povsod drugod, če mene vprašaš.
lahko pa začnemo članarino pobirat, hehe.
a potem vam niso všeč fotke dneva ali bi radi, da se samo več manjajo, da zgleda, da stavr teče in je sveža?
 0   

misfits @misfits 24. Sep 2005, 11:50

Mene fotke niti ne motjo, ker jih itak nikol nisem gledal iz tuki ampak grem v galerijo. Moti me izgled, ker je dost velko zdaj pa te veliki beli okvirji.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati