0   

Retriveri @Retriveri 7. Feb 2004, 01:44

Zivijo vsem po daljsem cajtu.Veseli me da forum spet laufa.Mam canona G 3,in premisljujem o nakupu manjsega aparata,idijota(zarad velikosti)in v najozji izbiri mi je aparat IXUS S 400.Kaj si mislite o tem,kolk vidim je od aparatov tega ranga najboljsi???

L.P. vsem cry
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 7. Feb 2004, 02:21

Samo opozorilo, da je raba debelih fontov dosti podobno kot uporaba velikih črk, ki pa je zalo moteča. Zato prosim, da v prihodnje ne uporabljaš tako "množično" bold funkcije.

lp
 0   

Pele @Pele 7. Feb 2004, 09:47

Citiram:
Kaj si mislite o tem,kolk vidim je od aparatov tega ranga najboljsi???

Ta rang je potem do 130 prešernov.Misim pa da je kar nekaj aparatov k je kar dosti boljših od tega.Sam sedaj je odvisno zakaj rabiš ta aparat?Ali ti je dosti, da je samo majhen ali hočeš še kaj več?
 0   

Retriveri @Retriveri 7. Feb 2004, 12:44

Ja,to mi dosti pomeni.V dosti cerkvah ali muzejih je fotkanje prepovedano tako da bi tale aparatek bil se posebaj za take priloznosto.Pa ne samo zaradi tega,ampak tudi ker je enostaven idijotek s katerim fotkas brez razmisljanja,ne pa kot pri G 3 ki je aparat cisto drugacega ranga in je za pol-profi uporabo.

Lucifiks,se opravicujem ampak na mislih sem imel samo estetiko.Sorry!!!
 0   

Pele @Pele 7. Feb 2004, 12:53

Citiram:
ne pa kot pri G 3 ki je aparat cisto drugacega ranga in je za pol-profi uporabo.

Kaj se malo hecaš G3 ne bo nikoli pol profi aparat.To je kvečemu od Canona eos 10D.
Potem ti gledaš na velikost.Potem si pa poglej en aparat od fermne Optio, ki je še manjši od tega pa kar dobre slike dela za to velikost. :wink:
 0   

Retriveri @Retriveri 7. Feb 2004, 13:22

[quote="pele"]
Citiram:
ne pa kot pri G 3 ki je aparat cisto drugacega ranga in je za pol-profi uporabo.

Kaj se malo hecaš G3 ne bo nikoli pol profi aparat.To je kvečemu od Canona eos 10D.

Odvisno od tega za kaj ga gdo rabi!?Ce pogledamo tako je edini profi CANON eos 1Ds ki stane nekaj cez 2 milioncka pa se objektivi zraven pa prides na dobre 3 milione.OK,potem je 10D pol profi in seveda G5 ter G3 sta navadna idiota v primerjavi z temi gor.

Seveda da G3 ni SLR aparat in da sploh ni primerjave z vecjomi bratci ampak.........................Za eno zelo zahtevno amatersko rabo ter tudi za nekatere profi varjante se posebaj ce mas dodatne objektive zraven pa lahko sluzi.V tem razredu ki ga placas pa se kok za objektive zraven das in te pride na koncu okrog 300 000 sit,pa je kar zeloooooooooo v redu.

Seveda ni SLR kamera,ampak?????G3/5 je dober aparat in vem da ga dosti profi uporabnikov uporablja tako da spet navaden idiot ni!

Glede velikosti za IXSUSA je res da ni najmanjsi,ampak se mi zdi da za tako velikost dosti ponuja.Se nekaj,rabim izredno dobro AUTO funkcijo!!!In skor samo to.

L.P. vsem smile
 0   

Pele @Pele 7. Feb 2004, 13:46

Citiram:
Ce pogledamo tako je edini profi CANON eos 1Ds

1d MaxII je tudi profi aparat :wink:
Citiram:
je dober aparat in vem da ga dosti profi uporabnikov uporablja tako da spet navaden idiot ni!

V to malo dvomim.Če ima nek profi recimo Eos 1Ds potem rabi eno majhno kamero in vzame recimo tega k ga boš ti.G3 ali G5 mu je vsejeno malo prevelik.No tako je moje mišlenje.Pač se moraš sprijaznit kompak je le kompakt in nič več.
 0   

Retriveri @Retriveri 7. Feb 2004, 16:02

[/quote]
V to malo dvomim.Če ima nek profi recimo Eos 1Ds potem rabi eno majhno kamero in vzame recimo tega k ga boš ti.G3 ali G5 mu je vsejeno malo prevelik.No tako je moje mišlenje.Pač se moraš sprijaznit kompak je le kompakt in nič več.[/quote]

Se strinjam da je konc konca G3/5 kompaktni aparat,ampak z pretenzijo da v kompakt razredu naredi prehod k profi(SLR)aparatom.AMPAK,ma dodatne objektive,bliskavice tako da lahko potegnes mal vec iz njega.Seveda je cist drugi razred,ampak je to tudi cenovno,razlika 200 000-1 800 000 SIT. :? Se pozna!!!

Jaz tudi mam pretenzije na SLR kamere,ampak treba je zbrati en lep kupcek denarja,in ko bom se bom verjetno odlocil za kaksnega 10D ali naslednika ker pricakujem da bo tega leta kar nekaj novitetov.Bomo videli.
 0   

Pele @Pele 7. Feb 2004, 16:27

Se strinjam s tabo.Dobre stvari stanejo veliko.No mi pa k nismo profi ane lahko pa mirne duše vzamemo recimo 10D,D100 itd..Pa že s tako kamero se da narediti zelo dobre posnetke.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati