0   

tomaž @mju 16. Mar 2006, 12:09

Torej, v kratkem je bilo ful velik koncev raznih ameriških sranj po televiziji, naprimer NY blue (njujorška policija) CSI NY (na kraju zločina nju jork) Nip / tuck (pod nožom lepote) Lost (skrivnostni otok), že mal prej Razočarane gospodinje...

njujorško policijo sem razen 3 delov vse gledal... Zadnji del sem pa prespal bigeek

CSI NY sem gledal zadnjih 20 epizod in je boljša od mijemija, las vegasa in unga navadnga...

Lost sem spremljal bol tako/tako, ampak zadnji del mi je bil reš šokanten, posebej una muska ob koncu, ko kaže, kako se vsi člani spravljajo na letalo in si gor mežikajo, ko unga tamavga odpelejo in un starec neumen razstreli loputo none

Pod nožom lepote sem tko/tko gledal, ker mi je ful zamorjeno resnična zadeva bila, mi je pa tut konc, grozen, ko tisti serijski posiljevalec namesto unga seana napade unga ta lepga, fak, tak konc, da sploh dihat nisem mogu, pol ko sem hotu it iz sobe do računalnika, me je blo tok strah, ko pred parimi leti, k sem krik gledal none Res, šokantno... Ena boljših serij, mi je ful žal, danisem cele gledal sad

Razočarane gospodinje je bil pakonec lih tolk beden, kot cela serija... none

No, povzetk, čiz preveč TV bulm Rofl

Aja, mogoče še namen te teme... Smetenje grin
 0   

M_M @M_M 16. Mar 2006, 13:16

Citiram:
Razočarane gospodinje je bil pakonec lih tolk beden, kot cela serija...

To kar je bilo na POP TV KAO konec serije, je konec 1. sezone. v ZDA so sedaj sredi druge.
 0   

tinekr @tinekr 16. Mar 2006, 13:20

Moram se pohvaliti, da nič od tega nisem gledala- niti enega dela. thumbsup
 0   

M_M @M_M 16. Mar 2006, 13:24

@tinekr - respect

TV poneumlja
 0   

Andrej @NordStar 16. Mar 2006, 13:29

Načeloma ne gledam nasilja, torej odpade skoraj vse, kar nam ameriška pop tv nudi. Malo sem poškilil na gospodinje, pa me ne potegne tisto nategovanje, ko nam samo po koščkih servirajo, mi budale pa vsakič znova mislimo, zdaj nam bodo pa kaj več pokazal...bljak. Škoda življenja.
One shot to live
 0   

tomaž @mju 16. Mar 2006, 13:37

cool ob 21:40 pa vsi pred TV zasloni upset
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 16. Mar 2006, 13:42

mju tole temo bi lahko označil kot Spoilers, ker nekateri še niso gledali vseh nadaljevank smile Kot naprimer jaz, a sem videl kakšna je vsebina in sem jo površno prebral, da ne bi videl koncev smile
 0   

tomaž @mju 16. Mar 2006, 13:45

Lucifix je napisal/a:
mju tole temo bi lahko označil kot Spoilers, ker nekateri še niso gledali vseh nadaljevank smile Kot naprimer jaz, a sem videl kakšna je vsebina in sem jo površno prebral, da ne bi videl koncev smile

smile se smehlja in dela, da vse razume
 0   

tomaž @mju 16. Mar 2006, 13:46

Aja, nov foto nahrbtnik sem si kupil... http://wikaad.pl/temp/jebudu.jpg
 0   

Jaka @Guda 16. Mar 2006, 13:59

tinekr je napisal/a:
Moram se pohvaliti, da nič od tega nisem gledala- niti enega dela. thumbsup

sva že dva, jaz sem tudi prvič slišal za te stvari laugh laugh laugh laugh
 0   

Miha Skulj @mihaha 16. Mar 2006, 14:00

Lost je res spretno zasnovan, tako da je ena zgodba precej razčlenjena in tako dobro zapakirana, da preprosto ne moreš nehat gledat in čakaš kaj se bo zgodil naslednjič. Tale prva sezona se res konča grdo, tako da nimaš pojma kaj se dogaja.

No, hvala za internet in za torrentke - sej lahko precej hitro snameš drugo sezono, ki je še bolj zanimiva in še bolj zakomplicirana kot prva, saj se zdej šele začnejo stvari RES dogajat!

thumbsup
You don´t take a photograph, you make it. ~ Ansel Adams
 0   

Heretic @Heretic 16. Mar 2006, 16:40

od teh kar si naštel nisem gledal kaj veliko. največ NYPD, če sem ga glih ujel - mi je tud najbol všeč, ker je najmanj za lase privlečen, v primerjavi s skoraj znanstveno fantastičnim CSI biggrin

najbol sem bil razpizden ob napovedi Razočaranih gospodinj dead pisalo je, da se prvi del začne s samomorom stanovalke, ki potem skozi celo sezono pripoveduje usode ludi v ulici. pričakoval sem kakšno dobro psihološko, malo bolj zahtevno nadaljevanko, dobil sem pa skoraj telenovelo bigeek dobr da sm sam 2x gledov biggrin

drugače imam pa od teh serij samo enega favorita: 24. nora nadaljevanka, ki te res zjebe in pušča živčnega. thumbsup
 0   

tomaž @mju 16. Mar 2006, 17:28

Jz CSI sam zato gledam, k majo nikona

*ima nikona
 0   

sanja @sanja 16. Mar 2006, 18:14

mju vidim da ti cist prevec gledes tv Rofl
sm mislal da jaz dost gledam, pa vidim da majo eni se vec cajta Rofl
 0   

Aleksander @discom 16. Mar 2006, 22:24

mihaha je napisal/a:
Lost je res spretno zasnovan, tako da je ena zgodba precej razčlenjena in tako dobro zapakirana, da preprosto ne moreš nehat gledat in čakaš kaj se bo zgodil naslednjič. Tale prva sezona se res konča grdo, tako da nimaš pojma kaj se dogaja.

No, hvala za internet in za torrentke - sej lahko precej hitro snameš drugo sezono, ki je še bolj zanimiva in še bolj zakomplicirana kot prva, saj se zdej šele začnejo stvari RES dogajat!

thumbsup

Ostale nadaljevanke nisem spremljal,razen slučajno če sem bil pred TV.
Pri Lost je pa tudi mene "noter potegnil."Ker sem na začetku spustil nekaj delov in nisem bil na tekočem,sem si zrihtal DVD-je in pogledal vseh 24 delov.Ravno danes pa sem pogledal že 12 del druge epizode (na Divx) biggrin Pssst,bolj potihem ,da ne bo policeman hud. grin .
Samo se že tudi malo zapletajo z zgodbo in predogled dogajanja (previous) so včasih kar nametani povprek. bigeek

thumbsup
But that´s just my opinion...

Nobody Is Perfect , I´m Nobody
 0   

tomaž @mju 17. Mar 2006, 07:33

A res u loput enga najdejo?
 0   

Miha Skulj @mihaha 17. Mar 2006, 12:26

mju je napisal/a:

Jap - dol je en bunker, neka znanestvena postaja kjer najdejo enga modela.

no, in pol se začnejo stvari še bolj zapletat...

a veš tiste številke, katere so bile napisane na loputi, s katerimi je un široki tipček zadel na lotu? no te števlike so ful pomembne...

biggrin
 0   

Be-No @esid 17. Mar 2006, 13:25

pop tv sux

itak je pa use že na netu...
gledaš kar češ...kadar češ...
 0   

tomaž @mju 17. Mar 2006, 13:35

mihaha je napisal/a:
mju je napisal/a:

Jap - dol je en bunker, neka znanestvena postaja kjer najdejo enga modela.

no, in pol se začnejo stvari še bolj zapletat...

a veš tiste številke, katere so bile napisane na loputi, s katerimi je un široki tipček zadel na lotu? no te števlike so ful pomembne...

biggrin

OOOOOOO huuuuuuuuuuudooooooooo

razegujem vrstice hehe...BEN
 0   

Miha Skulj @mihaha 17. Mar 2006, 14:13

predlagam ti da si z neta snameš dol 2. sezono - ker drugač boš čaku do jeseni da boš na popteveju lahko gledu kaj se zgodi. bigrazz

Oziroma - sposodi si od nekoga, ki že ima. grin

Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati