0   

Uroš Uršej @Lucifix 15. Maj 2006, 22:14

Spoštovani,

živimo v svobodnem svetu, kjer ima vsak pravico do svobode govora in možnosti izražanja dobrih ter slabih misli. Admnistracija portala Slo-Foto.net to tudi podpira, vendar pri tem še vedno ostajajo omejitve, ki se jih moramo vsi držati.

Uporabniki ste se ob ugotovitvi, da se je v galeriji zgodila kršitev pravil portala zgrozili, saj si je vsak hitro predstavljal sebe v koži oškodovanca, katerega fotografija je zatavala na eno od n - tih internetnih strani.

Stvari so se odvijale prehitro, da bi administracija ukrepala po željah uporabnikov. Dandanes nam žal primankuje časa, ki postaja vse najdragocenejša dobrina in ki ne bo nikoli na prodaj. To nas je pripeljalo do nesoglasja, katerega pa skušamo tako mi kot tudi vi čimbolj uspešno rešiti.

Po premisleku in posvetu administracije, se je le ta odločila, da bo kršitelja kaznovala s stalnim odzemu članstva. Uporabnik je na namigovanje nekaterih, da so tudi ostale njegove fotografije objavljene v nasprotju s pravili portala administraciji predložil originalne datoteke fotografij z vsemi potrebnimi podatki, ki dokazujejo njegovo avtorstvo. Kljub temu, da je avtor v določenih primerih dokazal spoštovanje pravil kot tudi ostalih uporabnikov smo se predstavniki portala odločili, da nikjer ne bomo puščali dvoma, zato uporabniku odvzemamo članstvo.

Kot ustanovitelj in lastnik portala Slo-Foto.net si pridržujem, da vsako debato na omenjeno temo odstranil in kršitelja ustrezno kaznujem, obenem pa sporočam, da administracija ne bo več odgovarjala na vprašanja, povezana z omenjenim dogodkom.


Lep pozdrav,
Uroš Uršej
glavni in odgovorni urednik
https://www.slo-foto.net


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati