0   

Primož @hp945 30. Maj 2006, 18:23

Prosil bi vas za pomoč.
Včeraj sem opazil neke čudne lise v zgornjem delu fotke in mi ni jasno kaj bi lahko bilo. To se je pojavilo prvič. Ko sem aparat ugasnil in ga vklopil čez približno pol ure je delal normalno.
Upam, da niso to zadnji zdihljaji, ker bom res žalosten.
Hvala.

še fotke



 0   

Gašper @gaspers 30. Maj 2006, 18:31

Pojma nimam kaj bi bilo to. Je še v garanciji?
 0   

Primož @hp945 30. Maj 2006, 18:43

gaspers je napisal/a:
Pojma nimam kaj bi bilo to. Je še v garanciji?


žal ne več sad
 0   

gasper trampus @gtyrant 30. Maj 2006, 18:50

zgleda kot težave s ccd senzorjem
 0   

Pele @Pele 30. Maj 2006, 21:43

Ja res bo nekaj narobe s senzorjem. Upaj da se ti ne ponovi več.....
 0   

Bojan Fatur @drbojan 30. Maj 2006, 22:20

O....Pele. thumbsup
 0   

Pele @Pele 30. Maj 2006, 22:21

drbojan je napisal/a:
O....Pele. thumbsup

Pozdravljen Bojan. Lepo te je spet slišat po dolgem času. thumbsup
 0   

ro-bi @ro-bi 30. Maj 2006, 22:26

Če je to znana tovarniška napaka, ti morajo brezplačno popraviti, tudi če ni več garancije!
lp
 0   

misfits @misfits 30. Maj 2006, 22:28

Pele, a si bil ti na kakšnem odvajanju od zasvojenosti s slo-foto forumom, ker te nič ni več brat laugh
 0   

Matjaž @sajhtam 30. Maj 2006, 22:37

Tole nič kaj dober ne zgleda! confused Najbolje, če stopiš do servisa in vprašaš, kaj bi to lahko bilo.

Good luck!


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati