0   

Boštjan Križnik @bossi 3. Avg 2006, 15:52

Šoht, klub hrastniških študentov in dijakov je s sodelovanjem ostalih klubov in društev iz Zasavja pripravil nov petdnevni festival. Letos bo festival potekal od 30. avgusta do 3. septembra.

Festival ŠTUOR je zasnovan kot zasavski festival, zato smo k sodelovanju povabili predvsem zasavska društva. Festival Štuor je v tem koledarskem letu tudi edini festival, ki ga pripravljamo študentski klubi v Zasavju. Ideja samega festivala je zapolniti konec počitnic z dogajanjem, ki zadovolji različne okuse, od tistih, ki jim nikoli ni dovolj športa, do tistih z ustvarjalno žilico, na svoj račun pa seveda pridejo tudi tisti, ki prisegajo na dobre koncerte. Posebnost, ki razlikuje ŠTUOR od ostalih poletnih festivalov je ravno v tem, da tu ni poudarek le na koncertih, kot je to navada drugje, pač pa v številnih in raznolikih prireditvah (v programu festivala je preko 25 prireditev!), od športa, do kulture in dobrodelnih akcij.
V vseh dneh festivala bodo potekale številne delavnice, športne prireditve, predstave in seveda koncerti.Podrobni program, si lahko ogledate na naslednjih straneh, ali na spletni strani www.stuor.si , kjer zbiramo tudi prijave za delavnice,oglede in tekmovanja.
 0   

iztok @izo 3. Avg 2006, 16:28

bossi je napisal/a:
Posebnost, ki razlikuje ŠTUOR od ostalih poletnih festivalov je ravno v tem, da tu ni poudarek le na koncertih, kot je to navada drugje, pač pa v številnih in raznolikih prireditvah (v programu festivala je preko 25 prireditev!), od športa, do kulture in dobrodelnih akcij.
V vseh dneh festivala bodo potekale številne delavnice, športne prireditve, predstave in seveda koncerti.


aja, noben festival v tej cajtih nima delavni ipd, bolje vprašat kater nima. sicer pa, če si kaj starejši, najbrž poznaš koupafest, ki jepotekal pet let v beli krajini in je že takrat imel vse to, kar vi naštaveto in večini stvari je kek (rok otoučec) skopiral od tam.
pa čist tako, kaj direkt ima festival z fotografijo, lahko bi vsaj kakšne fotografe povabil ipd. ok, pa brez zamere, dober žur želim.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati