sem želel dati tole pod smeh, ampak sem se odločil, da objavim tukaj, bo morda še komu drugemu koristilo.
uglavnem včeraj zvečer prejmem tale email:
----------------------------------------------------
from:
[email protected]
Spoštovani!
Pozivamo vas, da nemudoma umaknete vaš omenjeni oglas iz prodaje za cca. 1 teden.
Čez en teden nas kontatirajte na ta naslov in vprašajte če oglas laho spet objavite.
Žal nimamo pristopa, da vam sami odstranimo oglas, lahko pa vam onemogočimo račun, vendar tega ne želimo.
Žal je vzrok za odstranitev oglasa zaupen.
Lahko vampovemo samo, da gre za zadeve trženja na črnem trgu.(olympus e-1)
Dokler se to neuredi prosim, da odstranite oglas.
hvala za ravumevanje.
Še veliko uspešnih prodaaj in nakupov vam želi Administracija Bolhe.
Oglas:
http://www.bolha.com/oglas2185365
--------
Ta email je namenjen zgolj poizvedovanju o predmetih in oglasih, ki jih oddajo uporabniki Bolhe. Ce menite, da ste prejeli email, ki ne ustreza temu opisu oziroma vam z njim kdo kaj propagira, nam to javite:
http://www.bolha.com/mail.php
--------------------------------------------------------
in meni se je takoj čudno zazdelo, zakaj bi bolha.com menjala svoj email naslov.
nazaj napišem mail, da vzrok za odstranitev oglasa ne more biti nikoli zaupen in da imam vse papirje od fotoaparata.
nazaj dobim email:
-----------------------------------------------
Spoštovani!
Se iskreno opravičujemo.
Problem je v tem, da so se na črnem trgu pojavili olympusi e-1, ki imajo izbrisano serijsko in ponarejeno garancijo in dokler se to nebo uredilo, smo se odločili, da se odstrani vse izdelke iz oglasa.
Smo pozvali tudi druge uporabnike.
Prosimo, da o tem molčite saj ni namenjeno, da se o tem okoli govori.
Razumite, da ni nič osebnega in nočem, da bi bili jezni.
Ko se to uredi bo spet vse po starem.
Še enkrat se opravičujemo in želimo še veliko kupljenega in prodanega na Bolhi, vam želi Administracija bolhe.
------------------------------------------------
in valda sem mogel danes poklicat frenda, ki je lastnik megaklika in bolhe in se je začel smejat....
če bodo dobili od človeka I.P., mu bodo onemogočili račun, čeprav večinoma ljudi ima dinamični I.P, tako da..... najbrž ne bo nič iz tega.
če dobite kak podoben email, pošljite poizvedbo na
[email protected], da se razčisti zadeva.
predvidevam, da ta človek prodaja enakega olympusa E-1 za višjo ceno in ga ne more prodati.
če je ta človek uporabnik tudi tega foruma in bere zdaj moje besede, mu želim veliko sreče pri prodaji.
nice try miško....
Bye