0   

Uroš Oblak @Abakus5060 19. Feb 2007, 12:40

ALi imate kakšne izkušnje z izdelavo fotografij naročenih prek neta v Comtron? Z novo poslovalnico so postali bolj priročni, drugače sem se pa do sedaj držal mixija. Do sedaj so bili v forumu imenjeni le enkrat (pohvaljeni pri fotografijah večjih formatov), pa me zanima če so še kakšna mnenja.

Hvala!
 0   

Janez @DrJanezek 19. Feb 2007, 13:55

Pred kratkim sem si tudi sam zastavljal podobna vprašanja... potem pa sem kar noročil in bil pozitivno presenečen. Skratka (bil) sem zelo zadovoljen. Glede barv in kontrastov nimam pripomb... le papir je na otip nekoliko tanjši... verjetno je to vse pogojeno s ceno 0.1 EUR za 10x15 cm.
Ne vem sicer kako je trenutno pri ostalih ponudnikih in programih za naročanje fotografij, ampak pri tej Comtronovi aplikaciji mi je posebno všeč funkcija "bel rob"... seveda če ga želiš, enostavno to označiš (obkljukaš) pri vsaki fotografiji. Pa še cena fotografije ni zato nič večja.

No, to je bilo moje mnenje... saj bodo verjetno še tudi ostali kaj povedali.

Lp
 0   

Dragan @lippi 19. Feb 2007, 16:00

thumbsup
http://www.draganzlatanovic.com/
http://draganzlatanovic.com/blog
[b:067885716f]Imagination is more important than knowledge...[/b:067885716f]
 0   

rok @Just_me 19. Feb 2007, 18:46

ful se ti splača dat delat slike tle pa dobra kvaliteta je!!!
LP
 0   

Boštjan @Racman 20. Feb 2007, 06:49

DrJanezek je napisal/a:
Pred kratkim sem si tudi sam zastavljal podobna vprašanja... potem pa sem kar noročil in bil pozitivno presenečen.


Enako. Nisem sicer strokovnjak, ampak meni se zdi kvaliteta slik zelo v redu. Barve so očem všečnejše kot pri... no, tam, kjer sem prej delal slike. Program za pošiljanje slik je pa bolj okoren, pa saj tudi drugi niso posebni biseri. Malo me je motilo to, da lahko status naročila spremljaš samo z računalnika, kjer naročilo oddaš. Ampak to ne vpliva na kvaliteto slik. Pa še po telefonu so me lepo prijazno obvestili, da me slike že čakajo v njihovi poslovalnici. Pohvalno.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati