Rad bi imel en povprečen monitor za domačo uporabo plus da še kaj v PS-ju uredim.
Ne mi svetovat stvari za xxxx evrov. Ne dam več kot 250 evrov in vem da ne smem pričakovat neke vrhunske kvalitete. Pač nekaj spodobnega za ta denar.
To se mi nekak dopade. Kako pa je z urejanjem slik preko vide-screena?
kar nekaj sem jih ze videl in ti lahko povem da je monitor res dober za ta denar. moje mnenje je da ce je mozno uzemi tale monitor, preprican sem ti da ti ne bo zal.
mene še to zanima, kaj če ti wide screeni popačijo sliko, in če se jih splača vzet
hvala za pomoč
widescreen imajo samo drugačno razmerje stranic, nič drugega, namest klasično 4:3, imajo pač 16:9, al kolk že, v glavnem je pa to finta zaradi trenda, veliko video vsebin ipd. slike ne pači nič.
pr wide screen treba pazit, diagaonla je že lahko 22 col ipd, vendar če greš merit površino navadnaga 4:3 22" in 16:9 22", bo na slednjem manjša.
Vsekakor ti pri Mimovrste odsvetujem nakup ,sem naročiv Samsunga pri njih ,takrat še crt in so ble same težave ! Drugače nad Samsungom nimam pripomb ,!
verjetno sem bom kr kupil tistega s tretjega linka, sicer pa imam sam z mimovrste dobre izkušnje, kupoval CF kartico, enkrat pa torbico pa je blo vse ok, kakšne so bile to težave?
jst ti svetujem d se odpeleš kam kjer jih razstavljajo te modele aka harvey ...big bang ..... pa zihr so prklopljeni .... greš nekam na net pa pogledaš kšne slikce .... pa boš prec opazu kater LCD prikazuje presvetelo oz pretemeno ......
k pr teh LCD-jih za mal para se to ful dostkrat pojavlja.
Pol pa pač izbereš tistga k ti najbolj ustreza.
Za unga 930BW vem d je presvetel
Je ni slabse matrike v lcd.jih, kot je ravno ta TN/TFT. Je uporbna za srfanje, pisanje tekstov itd, itd. Nikakor pa ni za resnejso delo v grafiki ali fotografiji.
PVA je ze mnogo, mnogo boljsa, sevada pa je tudi cena s tem povezana.
Je pa tudi dejstvo, da za dobrih 200eu za 19palcev gotovo odlicnega monitorja ne najdes.
sem že kupil samsunga, onega s prvega linka in sem zadovoljen, ima edino precej navite barve, ko sem primerjal z svojim laptopom, ko mam zkalibrirano, drgač pa je OK, več ne moreš dobit za ta dnar.