0   

Stane Crnjak @staneC 28. Feb 2007, 13:53

... traja pri meni slabo uro-nekaj več kot 240.000 datotek za pregledat. Katere oz kje so tiste datoteke, ki jih lahko brez vsake škode "škartiram" oz odstranim iz računalnika, da bi bil pregled krajši?
 0   

Darko @Kremen 28. Feb 2007, 18:47

Pregled bo krajši, če uporabiš antivirusni program, ki hitro pregleduje. NOD je že eden takšnih.

Free 30-Day Trial NOD32 Antivirus Software je na: http://www.eset.com/download/index.php

Sprašuješ katere od sistemskih datotek naj bi odstranil iz računalnika? Moj nasvet je ...nobene!
Računalnik se namreč rad sesuje, če kaj takega odstraniš, kar potrebuje Win za svoje delovanje.
 0   

Peter @perom 28. Feb 2007, 21:41

Pozdrav!

Kako hitro ti antivirus pregleduje racunalnik, je prvo kot prvo odvisno od tvoje konfiguracije racunalnika, vec rama bolj hitro gre....., nato so tukaj particije, ki ima vsaka svoje sistemske datoteke,in sele na to pride do lastnosti hitrost antivirusnega programa.
Pomembno je tudi to, kdaj si vklopil full scan, namrec, ce takrat kaj počnes po racunalniku, se stvar bistveno podaljsa, v najslabsem eloten sistem primeru pa tudi racunalnik zmrzne. Za take preglede je najboljse da si nastavis pozno uro, okoli enih ali dveh ponoci. Takrat pusti racunalnik vklopljen cez noc in antivirus bo opravil svojo nalogo.

Sam imam nod32 ki mi zalavfa vsako nedeljo ob 3 ponoči. Tako ni deluje ze kaksno leto in lahko recem da nimam nobenih tezav z virusi in podobno nesnago.Celoten sistem mi pregleduje kaksne pol urce. Ko konca antivirus pa zacnejo delovat se ostali programi antispam,registry repair...

Vec lahko tudi preko PM

Lep pozdrav

Peter
 0   

Stane Crnjak @staneC 28. Feb 2007, 23:08

Ma sam ga vklopim 1x tedensko in takrat na njemu ne počnem nič. Sprašujem bolj v smeri, če se lahko kaj briše in kaj, ker datotek je vedno več in več...


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati