0   

Blaž Ogorevc @balž 9. Mar 2007, 19:05

Lep pozdrav,

ker že nekaj časa ne spremljam tegale portala (in ostalih) - en čas sem bil precej glasen - in ker sem analogič, se moram obrniti na vas.

Ženka bi kupila en nizkocenovni aparatek - recimo, da s polnilcem in vsaj 512mb kartico ne bi prišel kaj veliko več kot 200 EUR. Pa se je obrnila na mene, češ, ti se spoznaš.

Mal sem sicer že pogledal, ampak preden dobim resen pregled nad dogajanjem... na žalost nimam časa (tudi zato nisem več tako aktiven na portalu).

Slučajno sem v enem prospektu videl Panasonicov DMC-LZ3 za ravno tako ceno (6x zoom -sicer ne vem kakšne so leče, 5mpix - popolnoma dovolj, stabilizator slike...).

Moja prva misel je bila sicer, da bi za ta denar mogoče dobila kakšnega rabljenega in boljšega, pa ne vem, kak je ziher.

Hvala za pomoč,

obljubim, da se bom potrudil in našel čas tudi za slo-foto (pa na kakšno srečanje se oglasu, če še koga poznam, a ne Luc).
Balž


Look at the Earth talking to you! YAB grin
 0   

iztok @izo 9. Mar 2007, 19:27

hm, to je glih meja (al pa še kak evro več), kjer dobiš kaj več od povprečja. jst bi ti predlagal kaj rbaljenag, pa dobrega, samo res pa ni ziher, samo sej če dela, dela. teh novih kompaktov pa ne poznam tolk, sploj tega cenovnega rangu, sej ziher kdo ve svetovat.
če recimo pomisliš, da dobiš 300d že za 300 ta novih..


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati