0   

temperimagination @temperimagination 23. Mar 2007, 11:04

Zdravo!...

To je ponudba za vse, ki se ukvarjate s fotografijo, digitalno umetnostjo in risanjem stripov.

Smo multikulturni center z imenom MC Indijanez in promoviramo mnoge različne umetniške dejavnosti in umetnike.

Odločili smo se, da bomo gostili mednarodne razstave fotografij, digitalne in stripovske umetnosti. Razstavljali bomo v društvenem prostoru, ki se nahaja v mestu Maribor.
V galeriji imamo osem 1000 x 700 mm rastavnih vitrin, katere so postavljene v prehodnem in zelo obiskanem delu alternativnega kulturnega kluba.

Vsi imamo internet, ali ne? smile ... Torej lahko pošljete vaše delo preko e-pošte!
Izdelali bomo visoko kvalitetne odtise vaših del, v velikosti A4 standard (210 x 297 mm) in promo-poster velikosti A3 standard (297 x 420 mm), na katerem bodo podrobnosti o razstavi (ime, spletna stran, naslov razstave, tekst, slika,.... karkoli boste želeli). Glede na velikost razstavnega prostora lahko razstavimo le 32 umetniških del na razstavo. Posamična razstava bo na ogled 3 do 4 tedne.

Kaj bo rezultat? Promovirali boste svoje delo v lepem mestu Maribor, v okolju, ki ga morda nikoli ne boste obiskali. Ali pa boste spoznali nove prijatelje/oboževalce, ki vas bodo kontaktirali. Ali pa preprosto naredite dober vtis na nekoga, ki ga zanima tovrstna umetnost. V bistvu ne vemo, kakšne prednosti lahko prinese takšen projekt. Menimo pa, da je zelo dobra ideja. In vse, kar je potrebno narediti z vaše strani je, da pošljete svoje delo. Če želite in imate to možnost, pa lahko seveda prinesete dela tudi osebno, prav tako se lahko dogovorimo za priložnostno otvoritev.

Sprejmemo slike v obliki JPEG formata in velikosti najmanj 3000 pik (širine, višine) ali 297x210mm pri 250pixels/inch. Vsebina razstavljenih del ne sme biti diskriminatorna v kakršnikoli obliki, prav tako ne bomo sprejemali rasističnih ali pornografskih vsebin brez umetniške vrednosti.

Vprašanje lastništva: Prejet material bomo uporabili le za en odtis in samo za eno razstavo. Vse pravice so pridržane za avtorja - pošiljatelja del. V kolikor imaste kakšne dvome vas prosimo, da nas kontaktirate, nam pišete ali pokličete in se lahko o tem tudi pogovorimo.


www.klub-mc.si

info@klub-mc.si

tel.:+386 2 320 20 18 (med 9.00 in 14.00)

Lepo pozdravljeni

MC Indijanez
 0   

Jessie @Jessie 23. Mar 2007, 23:20

thumbsup
 0   

temperimagination @temperimagination 27. Mar 2007, 11:39

biggrin
hvala Jessie
grin


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati