0   

Matej @jetam 10. Jun 2007, 20:52

Pozdravljeni.
Ali je mozno nastaviti hotmail tako da vidis kdaj sem se jaz(ali kdo drug )vpisal oz. pregledal inbox (to je na netu na hotmail.com). Hocem reci ce je mozno enablati kaksen logfile vpisov -oz. kako je mozno ugotoviti ce se se kdo vpisuje z mojim passwordom. Hvala.
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 10. Jun 2007, 22:00

Kot je meni znano to ni mogoče.
 0   

Zelod @flambirana_oFca 10. Jun 2007, 22:44

Če izvajaš špijunažo na lokalni mašini, potem se lahko poslužiš kakšnega keyloggerja, ki beleži dogajanje, klike, vpisane znake ipd.

Če pa sumiš, da se nekdo z drugega konca sveta logira v MSN s tvojim naslovom in si dopisuje z drugimi, pa lahko narediš tako, da si kreiraš nek email, recimo "spijun2007@hotmail.com" in se v MSN logiraš z že pod obstoječim naslovom (recimo, da je to jetam000@hotmail.com) in si vneseš tega špijuna2007 pod kontakte ter ga izbrišeš (ampak ne blokiraš), ter narediš obratno - v "profil" spijun2007 pa vneseš pod kontakt naslov jetam2000@hotmail.com, le, da ga pa tukaj ne izbrišeš.

Potem pa, ko želiš preverjati, si enostavno online z naslovom spijun2007@hotmail.com in, ko/če se bo "žrtev" logirala s tvojim prejšnjim emailom, boš videl med stiki, da bo postal(a) online.
On(a) pa seveda tebe ne bo vidla, ker te ne bo imel(a) pod kontakti.

Obstajajo pa tudi na netu neke strani, ko vpišeš email od MSN-ja in ti potem vrže ven informacijo ali je oseba s tem naslovom trenutno online ali ne, ter ali te ima dodanega med svojimi stiki ali ne.
Ampak pustimo to - je nelegalno.
 0   

Matej @jetam 17. Jun 2007, 12:41

Hvala za podatke.
Jaz sem sicer mislil samo na emaile in ne na messenger chat.
Mislim ce je mozno izvedeti ce se je kdo logiral preko weba (www.hotmail.com) z istim passwordom na moj email.Hvala.
lp


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati