misfits, gogo: ˝če te nihče ne razume, še ne pomeni, da si umetnik˝ -- citat, na žalost ne vem kdo je izrekel te besede...
staneC: Vem, da ima veliko ljudi zelo proti Emzinu in recimo reviji Fotografija. Ne bom nobenga obsojal, da je zaprt, ampak to je prva misel, ki mi pade na pamet. Če hočeš kaj kritizerat je treba to poznat. (Mogoče si poznavalec, in če si se oproščam) Verjamem, da večini slo-fotovcov ta ˝smer˝ fotografije ne leži. Meni osebno tudi (?še?) ni všeč 85% fotk iz revije Fotografija, pa jo vseeno kupujem in jih gledam ter skušam razumeti. Se učim... Obe zadevi pa imata za sabo ljudi, ki to organizera in pripravlja. Emzin ima krog organizatorjov, fotografov in žirijo in če se pozanimaš o njihovem delu, ti je lahko hitro jasno kaj lahko od razpis/rastavo/natečaj prčakuješ.
No nobenmu ne želim solit pameti. Ljudje dejansko imajo različne okuse. Dejansko! Več zvrst fotografije obstaja in če ti izrazna smer ne leži jo vsaj spoštuj, in če jo ne... jo pač ne... sam zdel se mi je prov, da se razpišem:)
Velik ˝art˝ scene maš na deviantartu... Je velik kvalitetnih umetnikov gor samo jih je treba zbrskat... Na tem linku lahko najdeš en del mojih ljubših fotk na portalu:
http://dkleman.deviantart.com/favourites/
Ker je offtopic, na željo lahko pastam ene par linkov tehnik in galeri od ˝posebnih˝ tehnik fotkanja... Gre predvsm za stare postopke kot so dagerotipija, cinatopia itd..