Fantje; Danijelz, JureV, Ranko,NwA pri vas vidim polno nekih možičkov, znanja pa nobenega. Od vas jaz sigurno ne bom dobil testov glede ostrine in barvnih odklonov med brušenimi PL filtri in folijarnimi PL filtri. Meni se zdi da vi sploh ne veste za kaj gre.
Za Cokin ste mogoče slišali, da gre skoz isti proizvodni trak popoldne Marumi pa že ne. Mogoče mislite da je Hoya vrhunec, ker ima najbolj agresivni tržni pristop, dobi se skorej v vsaki "štacuni", a povem vam, da temu ni tako.
Z vami ne mislim razpravljati, saj sem temo zastavil na višji nivo znanja. Vabim pa tiste redke slovenske fotografe, ki tak nivo zanja imajo, da se oglasijo, temo strokovno pokomentirajo, popravijo in jo nagradijo, saj bomo pri tem pridobili vsi in si ne bomo kvarili s slabimi filtri dobrih fotografij.
Zgoraj navedenim pa priporočam, da bodo še naprej zvesti bralci, čes čas pa sem prepričan, če bodo vstrajni in učeči, bodo mogoče tudi oni postali razgledani in dobri strokovni komentatorji, ki bodo v čast temu forumu, ki ga globoko cenim in vsej slovenski fotografski srenji.
Pa brez zamere, bil sem dobronameren.