mihaaa je napisal/a: |
mislim da so cene diskov tkao nizke da si po moje raj kupi 2 diska in dajaj gor v paralelkah, pa magari se na dvdje peci,.. pa pazi da ne bos imel vsaj 1 diska na elektriko prikljucenega da ti ne bo strela usega skurla,.. problem zna bit ce ti udrejo v bajto in ti poberejo uso elektroniko,.. vsekakor ta lepe slikce sprintaj,.... bo saj to ostalo,.. |
JusM je napisal/a: |
tud men delajo originalni cdji u nulo.....pa ksne stare igrice izpred 10let tud se vedno delajo.... sam ko sam opazm k ksne filme zapečem na dvd...in po par letih se kšnih sploh ne da prebrat.... pa sem vedno kupoval najbolse prazne dvdje.... si ne predstavlam kako bi blo če mi ne prebere fotk ![]() disk... jah ce ga bos uporablu sam za to da delas backup na njega in je potem ugasnjen....nevem js nevidm da bi crknu...verjetno veliko veliko več kot dvd |
JusM je napisal/a: |
... imam enih par externih diskov (pa samo fotke so gor), pa me zanima če je razlika, če je skozi prižgan al je boljše da ga ugasnem ko ga ne rabim? mislim ima to sploh kaj veze al mi bo trajal namesto 80 let, samo 70 (če me razumeš)? ![]() |