0   

Peter @5rp 26. Okt 2007, 12:00

Foto klub Anton Ažbe Škofja Loka tokrat že 7. organizira mednarodni fotografski natečaj. Tokratni natečaj, ki so ga poimenovali Lumen 2007, poteka pod pokroviteljstvema FZS (Fotografska zveza Slovenije) in FIAP (Mednarodna zveza za fotografsko umetnost), kot prvi razstavi v Sloveniji pa ji je pokroviteljstvo podelila tudi PSA (Ameriška fotografska zveza).

Natečaj obsega dve temi. Osnovna tema je "svetloba", kot vedno pa lahko udeleženci sodelujejo tudi v prosti temi. Za obe temi organizatorji pričakujejo dela v dveh tehnikah, sodelujete namreč lahko z digitalnimi deli ali z diapozitivi. Dela bo ocenila tričlanska žirija, najboljše pa čaka kar 38 medalj in priznanj. Vsak udeleženec bo prejel razstavni katalog z najboljšimi posnetki in spominsko priznanje za prvo fotografsko prireditev v Sloveniji pod pokroviteljstvom PSA.

Dela organizatorji sprejemajo do 20.11.2007.

Razpis in prijavnica sta dosegljiva na spletni strani http://www.fkaa-klub.si/lumen2007 ali pri organizatorjih: Foto klub Anton Ažbe Škofja Loka, p.p.75, 4220 Škofja Loka. Pišete jim lahko tudi na e-mail lumen.007@gmail.com.

Natečaj je lepa priložnost za vse fotografe, da se pomerite in primerjate s fotografi s celega sveta, hkrati pa se predstavite širši fotografski skupnosti.

Sodelujte, mogoče bo nagrada prav vaša.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati