Andraž Martinšek - Nejc Lampret

  O meni

Sva Andraž in Nejc, študenta fotografije in lesarstva, oba velika navdušenca nad fotografijo.

Oba sva se prvič srečala s fotoaparati že pred nekaj leti, najprej s slikanjem rožic, metuljev, in narave. Kaj kmalu pa sva ugotovila, da najbolj uživava pri fotografiranju ljudi, njihovih emocij in vlog, v katere se prelevijo. Veselje, in srečo, ki jo delijo z nama, pri svojih najlepših trenutkih. Ko sva se spoznala, sva večkrat izvedla razna fotografiranja, ter z veliko mero kritičnosti dosegla napredek. Ugotovila sva, da lahko skupaj posnameva veliko več zanimivih fotografij in delo opraviva kvalitetnejše. Izpeljala sva že kar nekaj zanimivih projektov, ob katerih sva zelo uživala. Danes sva tu za Vas, da svoje znanje in izkušnje uporabiva za ustvarjanje spominov, ki so večni.

Fotografijo jemljeva zelo resno, vendar zraven dodajava veliko mero pozitivne energije in veselja. Pripravljena sva prisluhniti vašim idejam in željam, prav tako pa bova z veseljem dodala svoje.

Za informacije naju lahko kontaktirate na:

[email protected]

[email protected]Ne podpirava sive ekonomije, zato najine storitve plačujete po avtorski pogodbi preko transakcijskega racuna.PorokaKrst / birma / obhajiloZarokaZabavaOtrociNosečniceŠport / avtomobilizemKomercialna fotografijaModna fotografijaReportažna fotografijaPoslovni dogodki, izobraževanja in konferenceDrugo

Andraž Martinšek

Da
  Povpraševanje
Kontaktni obrazec na voljo le registriranim članom.

Registriraj se brezplačno