O meni

Sem Taša in preprosto mami. Dvema fantkoma, ki sta čez noč postala fanta. Fotografiranje je iz hobija preraslo v neustavljivo ljubezen in predanost. Moja prva ljubezen je družinska fotografija in dogodki, poročne pravljice pa prav tako zapišem v foto zgodbo s strastjo.
***
Na svojem foto popotovanju sem srečala že kar nekaj parov, ki so mi zaupali vlogo fotografa na svoji poroki. Izkušnje so se nabrale in zelo sem hvaležna za vedno pozitiven odziv, ko paru predam končni izdelek. K dobri fotografiji spada poleg umetniškega navdiha in pravih kadrov tudi dobra oprema, za kar je prav tako poskrbljeno.
Če načrtujeta večje slavje in si želita, da bi na Vajin dan imela dve fotografinji, je pri Mami z objektivi možno tudi to. Sodelujem s super punco, ki mi je blizu po načinu dela in se povsem spontano najine fotografije prelijejo v enotno celoto.
***
Da bi vaše družinske ali poročne fotografije lahko občudovali kadarkoli, vam oblikujem tudi vrhunsko fotoknjigo, ki jo po vaših željah lahko oplemenitimo povsem individualno. Za več informacij vabljeni, da me najdete na: http://mamizobjektivi.weebly.com
ali kar direktno pišete na: mamizobjektivi@gmail.com

"Naj ostanejo spomini zapisani za vedno, z ljubeznijo."

PorokaKrst / birma / obhajiloZarokaZabavaOtrociNosečnice

TBS Oblikovanje, Bojan Skol s.p.

Beblerjev trg 6, Ljubljana

mamizobjektivi@gmail.com

Ne
  Povpraševanje
Kontaktni obrazec na voljo le registriranim članom.

Registriraj se brezplačno