Ana Rudolf, fotografija

300€ - 800€ annya
  O meni

Živjo, sem Ana, nad fotografijo se navdušujem že od nekdaj. Moj prvi fotoaprat sem dobila za darilo od staršev že v osnovni šoli in od takrat naprej me vedno spremlja naokrog, seveda se jih vseh teh letih tudi pri meni zamenjalo kar nekaj no zadnji, ki ga uporabljam je Canon eos 80d.
Za vsako fotografiranje se potrudim in vanj vložim veliko časa in energije , ker mi je vaše zadovoljstvo zelo pomembno.
Veliko pa mi pomeni, da se ljudje ki jih fotografiram sproščeno ter, da skupaj ustvarimo lepe spomine ki ostanejo za vednoFotografiram pa otroke, nosečnice, družine ,pare, poroke, različne dogodke, živali (konji, domači ljubljenčki), naravo .
Tu sem vam na razpolago, da skupaj uresničimo vaše želje kar se tiče fotografiranja.

Vem, da je vsak naročnik oziroma stranka unikatna, zato se najprej dobimo na dobri kavici in pogovorimo o vaših željah in pričakovanjih, zato ker si želim, da bi bili vsi zadovoljni s končnim rezultatom - to pa je dobra fotografija :)

Če hočete sodelovati /kontaktirati z mano me lahko pokličete ali pošljete sms na 031643917, pišete na mail : [email protected], ali me kontaktirate na Facebook-u. (ana rudolf)
PorokaKrst / birma / obhajiloZarokaZabavaOtrociNosečniceKomercialna fotografijaModna fotografijaReportažna fotografijaPoslovni dogodki, izobraževanja in konferenceDrugo

Ana rudolf

031643917

anarudolf31@gmail.com

Ne
  Povpraševanje
Kontaktni obrazec na voljo le registriranim članom.

Registriraj se brezplačno