Fotografski Ex-Tempore

Foto klub Portorož organizira 3. Fotografski EX-TEMPORE "ISTRA "2004". Potekal bo v soboto in nedeljo 15. in 16. maja od 6h do 20h.

Beri dalje...

KATEGORIJA: Barvni diapozitivi

SODELUJEJO lahko vsi fotografi brez nobene omejitve.

ŠTEVILO DEL:
Vsak avtor mora ob vpisu predložiti film za diapozitive (E-6), kateri se označi z ustrezno zaporedno številko - omejitve glede števila oddanih filmov ni.

OZNAČENI FILM
mora biti posnet na območju slovenske Istre (občine Koper, Izola in Piran) na dneve trajanja ex-tempora (15.-16.05.2004). Iz del mora biti razvidnen utrip oz. značilnosti tega dela Slovenije.

PRISTOJBINA:
Kotizacija znaša 2.000,00 SIT na prijavljeni film. S tem je zagotovljeno razvijanje oddanih filmov, poštnina za obvestilo o izidih, vračanje del in kataloga.

VPIS IN SPREJEM DEL:
Sodelujoče bomo vpisovali v soboto 15. in nedeljo 16. maja 2004 od 8h do 20h na Tartinijevem trgu v Piranu. Vsak sodelujoči mora ob vpisu priložiti neposnet film za diapozitive (proces E-6). Dela bomo sprejemali v istem terminu. Foto klub v nobenem primeru ne nosi odgovornosti za poškodbe, ki bi nastale med razvijanjem oddanih filmov ali pa med njihovim vračanjem.

ŽIRIJA:
Dela bo ocenjevala tričlanska komisija v sestavi: Radovan Čok, Zdravko Primožič in Joco Žnidaršič dne 22. ali 23. maja 2004.

REZULTATI
bodo znani ob priliki projekcije in podelitve nagrad.

PROJEKCIJA
in podelitev nagrad bo v soboto 05. junija 2004.

VRAČANJE DEL:
Dela bo FK Portorož vračal (v ustrezni embalaži) najkasneje do 20. julija 2004.

NAGRADE:
Prva tri mesta bodo nagrajena s praktičnimi nagradami in po pravilniku FZS. Odločitev žirije je dokončna in neizpodbitna.

AVTORSTVO DEL:
Vsak udeleženec natečaja osebno odgovarja za avtorstvo oddanih del. Pravtako z oddanim filmom potrjuje, da je le-ta bil posnet na območju treh obalnih občin (Koper, Izola in Piran).

OBJAVA DEL:
Prireditelj si pridružuje pravico objave fotografij v reklamne namene za fotografsko razstavo razen če avtor izrecno tega ne prepove.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.