Selitvene težave

Žal vas moram razočarati, da so se izgubili vsi komentarji in fotografije, ki so se pojavili danes.

Drugo neprijetna novica pa prihaja zopet iz galerije. Med selitvijo strežnika so se nekatere fotografije med seboj zamešale in nekatere tudi izgubile. Naprošamo vse člane, da si pogledajo svoje fotografij in v kolikor najdejo napačno fotografijo pod svojim profilom ali pa da ne najdejo svojega izdelka, naj to v najkrajšem času javijo ekipi Slo-Foto na e-naslov: info afna slo-foto.net.

Za neljube napake se vam iskreno opravičujemo. Žal vsaka dobra stvar prinaša tudi kakšno slabo...
Komentarji
EMET (@EMET) 16. junij 2004 10:01
Dokler se ne spravimo kaj več napisati o tem, bom kar tukaj pozval vse razstavljavce, naj se s poimenovanjem svojih del obnašajo malce bolj racionalno in kot bi rekli zahodnjaki - skladno z www standardi".Pri selitvi fotografij sem namreč imel to čast, da sem ročno pregledal okoli 3700 fotografij, med katerimi jih je dobrih 15% bilo s takimi imeni, da sem se čudil, da jih je strežnik sploh sprejel.Torej ... prosim vas, da preden fotko nalozite na streznik, ji primerno spremenite ime.

Glede na to, da razstavljate po eno fotografijo na dan, vam to NE bo povzročilo zamudnega dela!!Pri poimenovanju se izogibajte:

- Š Č Ž

- p r e s l e d k o v

- posebnih znakov * / _ - & % $ #

- predolgih imen

- PreMeŠanih VELikih IN malIH čRk

- nepotrebnih navedkov (resize, img, dsc, 0000066, ipd. ...)Hvala za upoštevanje!!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.