Nadgradnja programske opreme za Olympus E-1

Za Olympusov E-sistem je na voljo posodobitev programske nadgradnje ''Verzija 1.2'', ki izboljša funkciji samodejnega fokusiranja in sproščanja zaklopa za Olympus E-1. Po posodobitvi bo aktivno polje merjenja svetlobe prikazano v iskalu v načinu 3-točkovnega AF (samodejno izbiranje točk merjenja). Tako bo lahko fotograf na prvi pogled ugotovil, v katerih točkah fotoaparat opravlja meritve za samodejno fokusiranje.

Za tiste, ki fotografirajo športne dogodke in akcijske prizore, je posebej zanimiva še ena prednost posodabljanja programov: fotografiranje je enostavnejše tako pri enojnem (S-AF) kot pri kontinuiranem samodejnem fokusiranju (C-AF).

Podrobnosti so na voljo na Olympusovi spletni strani www.olympus-pro.com/eu/en/products/software/firmwareupdate.html
Press Release

OLYMPUS E-NOVICE JUNIJ 2004 - ZADNJE NOVICE: Pomembna nadgradnja

Firmware update 1.2
Izboljšani funkciji samodejnega fokusiranja in sproščanja zaklopa - sedaj tudi na spletu

Storitev samodejnega posodabljanja programov preko spleta za Olympus E-System zagotavlja, da boste vedno opremljeni z najsodobnejšo tehnologijo. In kako deluje? Preprosto priključite fotoaparat na računalnik, zaženete internetni brskalnik in v programu Olympus Viewer ali Studio kliknete na opcijo menija “Update Firmware”. Preverjanje vašega sistema se opravi samodejno. Program vam sam predlaga posodobitve, ki so na voljo za vašo osnovo ter za ustrezne sisteme objektivov in bliskavic.

Sedaj je na voljo posodobitev Verzija 1.2, ki izboljša funkciji samodejnega fokusiranja in sproščanja zaklopa za Olympus E-1. Naj navedemo primer - po posodobitvi bo aktivno polje merjenja svetlobe prikazano v iskalu v načinu 3-točkovnega AF (samodejno izbiranje točk merjenja). Tako bo lahko fotograf na prvi pogled ugotovil, v katerih točkah fotoaparat opravlja meritve za samodejno fokusiranje.

Za tiste, ki fotografirajo športne dogodke in akcijske prizore, je posebej zanimiva še ena prednost posodabljanja programov: fotografiranje je enostavnejše tako pri enojnem (S-AF) kot pri kontinuiranem samodejnem fokusiranju (C-AF). Novi, posodobljeni program omogoča ponovno sprožitev po vrnitvi gumba sprožilca do polovice - torej ni več potrebno počakati, da se gumb sprožilca dvigne v izhodiščni položaj. To je pomembno predvsem v situacijah, ko je potrebno hitro reagirati, saj s tem prihranite dragocene trenutke.

Podrobnosti so na voljo na Olympusovi spletni strani www.olympus-pro.com/eu/en/products/software/firmwareupdate.html

Version 1.11 update for Olympus Viewer and Studio Vaši programi naj bodo vedno sveži

Na internetu sta na voljo posodobitvi za programa Olympus Viewer in Studio, tako za operacijske sisteme Windows kot za Mac. Namestitev posodobitvene verzije 1.11 je neverjetno enostavno: v meniju programov Olympus Viewer ali Studio izberite “Software Update”; prepričajte se, če ste priključeni na internet. Posodobitev lahko naložite direktno v računalnik in jo nato lokalno namestite.

Po posodabljanju lahko tako uporabniki sistemov Windows kot Mac, shranijo Adobe Photoshop CS kot priljubljeno aplikacijo pri nastavitvah. Verzija 1.11 obenem tudi odpravlja težave z reprodukcijo barv, s katero se včasih srečujejo uporabniki obeh sistemov, če slika ni v barvnem prostoru sRGB. Nova verzija tudi odpravlja probleme uporabnikov OS X v zvezi s predvajanjem slik, do katerih je prihajalo ob uporabi programa iPhoto. Zahvaljujoč tej posodobitvi je izboljšano tudi tiskanje slik TIFF s 16-bitno barvno globino na računalnikih Apple.

Podrobnosti so na voljo na Olympusovi spletni strani www.olympus-pro.com/eu/en/downloads/softwareupdate.html
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.