24 urna anonimnost

Vsak član, ki bo objavil fotografijo v galeriji, bo anonimen za 24 ur. Po preteku 24 ur se bo njegovo/njeno uporabniško ime prikazala.
Komentarji
Anže Miš (@magus) 1. avgust 2004 21:52
super zadeva proti subjektivnosti, ceprav vprasanje ce se ne bo sedaj komentiralo po pretecenih 24 urah :X
 • Re: 24 urna anonimnost od BubikolRamios - 02 August 2004
 • Re: 24 urna anonimnost od pxie - 03 August 2004
  dushan (@dushan) 4. avgust 2004 12:10
  Po nekaj dneh sem pogledal na Slo-foto.net in opazil, da je uvedena novost, da so pri novih fotografijah avtorji skriti. Takoj mi je bilo jasno in logično zakaj to, in zdi se mi zelo v redu, vendar pa je začetno odobravanje hitro minilo, saj, ko sem odprl nekaj ocenjenih fotografij, sem videl, da so vse v okvirju označene oziroma podpisane z imeni avtorjev. To pa seveda ni korektno in je v posmeh uvedenemu načinu objavljanja novih fotografij s skritim avtorjem. Pričakoval sem, da je na forumu tekla razprava na to temo in vidim, da je bilo kar precej govora o tem, nimam pa časa, da bi pregledal komentarje. Ta ideja, da so nove fotografije anonimne, je res dobra, vendar Luc, tu bo treba nekaj ukrepati, da bo anonimnost resnična. Tisti pa, ki se podpišejo na okvir in tako zaobidejo anonimnost, pa naj se zamislijo nad svojim početjem. Posebno pa naj se zamislijo še vsi tisti, ki pa po takih kriterijih ocenjujejo.

  Pa še to, moralo bi biti tako, da tudi iz naslova ne bi razbrali, kdo je avtor, prav tako pa ne iz opisa ob fotografiji.

  Lep pozdrav!
  Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.