CAMEDIA C-8080 WIDE ZOOM je evropski digitalni fotoaparat leta

Olympus Slovenija nam sporoča čisto svežo novico, CAMEDIA C-8080 WIDE ZOOM je evropski digitalni fotoaparat leta.

Hamburg, 15. avgust 2004 – Nagrade EISA, ki jih cenijo tako kupci kot prodajalci, so pri proizvajalcih zelo zaželeno priznanje. In zopet si je to nagrado priboril tudi Olympus.

Več v sporočilu za javnost...

Olympus osvojil nagrado EISA

CAMEDIA C-8080 WIDE ZOOM je evropski digitalni fotoaparat leta

Hamburg, 15. avgust 2004 – Nagrade EISA, ki jih cenijo tako kupci kot prodajalci, so pri proizvajalcih zelo zaželeno priznanje. In zopet si je to nagrado priboril tudi Olympus.
Digitalnemu fotoaparatu C-8080 WIDE ZOOM je bil podeljen laskavi naziv “Evropski digitalni fotoaparat leta 2004 – 2005”. Priznanja združenja European Imaging & Sound Association, ki vključuje skoraj 50 vodilnih revij s področja fotografije, video-, audio-, zabavne in mobilne elektronike iz 18 evropskih državah so zelo cenjena zaradi neodvisnih odločitev in presoje. Pri svojih odločitvah člani žirije iščejo nove proizvode, ki združujejo najboljše na področju tehnologije, značilnosti, oblike in ergonomije, upoštevajo pa tudi ceno.
Komentar g. Hansa Thielea iz Olympus Europa GmbH: “Nagrada EISA je kupcem pri odločitvi o nakupu v veliko pomoč ter izjemno velika pomoč prodajalcem pri prodaji. Poudarja tako izjemno kakovost našega fotoaparata C-8080 WIDE ZOOM kot inovativnost, tako značilno za Olympus.”

Nagrada EISA je le še dodatna potrditev tega Olympusovega modela, ki se je že potrdil s številnimi izjemnimi rezultati na različnih testiranjih. V svoji utemeljitvi ob podelitvi priznanja digitalnemu fotoaparatu Olympus CAMEDIA C-8080 WIDE ZOOM je žirija EISA zapisala: "Fotoaparat omogoča maksimalno izrabo potenciala tipala CCD in omogoča doseganje osupljivih rezultatov najvišje kakovosti. Uporabniku nudi osem milijonov pikslov in izjemno natančen optičen sistem - fokusna razdalja je enakovredna 28-140mm pri 35-mm fotoaparatih. Za izdelavo objektiva je uporabljeno posebno steklo, kar zmanjša kromatske aberacije na minimum. In ne nazadnje je v trpežno ohišje iz magnezijeve litine vgrajen novi nagibni 'suspersončni' zaslon, ki je še posebej praktičen za makro fotografijo."

S to zadnjo osvojeno nagrado EISA so pri Olympusu še enkrat dokazali svojo tehnično superiornost in zavezanost potrebam uporabnikov.
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.