Mednarodni fotografski natečaj ob širitvi EU

Španska mladinska organizacija Cantabria386 se je odločila širitev EU obeležiti z mednarodnim fotografskim natečajem. V njej lahko sodelujejo mladi, stari med 18 in 30 let, ki bodo do 31. avgusta 2004 poslali organizatorjem največ dve fotografiji z motivom iz življenja mladih v svoji državi.

Tema ni točno določena, glavno je, da gre za utrinek iz življenja mladih, se pravi delo, prosti čas, kultura, urbana plemena, subkulture, izobraževanje, družina, vera, družbeni položaj, šport, družbena izključenost, prijateljstvo ...
Fotografijam morate priložiti naslov in kratek opis dela, napisati pa morate tudi svoje podatke in priložiti fotokopijo osebnega dokumenta, ki dokazuje, da prebivate v Sloveniji in da ste mlajši od 30 let.

Fotografije v določenem formatu (več informacij na domači strani organizatorjev) pošljite na naslov:
Cantabria@Europa
Apartado de Correos 658
Santander E-39001
Cantabria
Spain/España

Fotografije morajo prispeti v Španijo do 31. avgusta do 14. ure!!! Nagrada za prvo mesto je 200 evrov, za drugo pa 50 evrov. Izbrane fotografije bodo razstavljene na vsaj 11 razstavah, vsaj po ena v vsaki sodelujoči državi.

Več informacij o natečaju najdete na domači strani društva Cantabria@Europa, podrobnejša navodila v angleščini pa tukaj.
Komentarji
Gregor Prodan (@progre2) 19. avgust 2004 16:55
fuckerji ... kr tko bom reku. mladi smo od 15 leta dalje ... pred tem smo otroci. po 25 pa nismo več mladi ...

in da ste mlajši od 30 let.
to ne izključuje 16 letnikov ...