STING M d.o.o. podpisal s predstavniki Olympus Slovenija pogodbo o PRO dilerstvu

Ljubljansko računalniško podjetje Sting, ki se je ob svoji prvotni dejavnosti, pred leti lotila tudi prodaje foto opreme blagovne znamke Olympus, je z današnjim podpisom pogodbe s predstavniki podjetja Olympus Slovenija postalo PRO diler E-sistema za Slovenijo.
S podpisom te pogodbe, se je podjetje Sting lotilo za naš prostor posebne naloge, saj je želja in cilj vseh zaposlenih, ponuditi na Slovenskem trgu nekaj več, kot le tržiti izdelke višjega kakovostnega razreda blagovne znamke Olympus. Strategija podjetja je namreč ta, da ob ponudbi visoko kakovostnih fotoaparatov, predvsem pa opreme iz Olympusovega E-sistema (za zdaj aparat E-1 ter vsa pripadajoča vrhunska dodatna oprema) ter vse originalne dodatne opreme, kupec pred in po nakupu ne ostane sam z navodili za uporabo, kot je po večini primer drugje. Temveč se že pred nakupom kupca seznani z vsemi tehničnimi ter praktičnimi lastnostmi opreme, ki jo bodo potrebovali za nemoteno delo tako posamezniki doma, kot manjša ali večja podjetja. Predvsem slednjim bo na razpolago tudi kompletna predstavitev E-sistema v zato namenjeni predavalnici, kjer bo naenkrat lahko sodelovalo celo do 40 slušateljev in jim bo preprostost, ter izjemna povezljivost vseh komponent E-sistema predstavljena tako teoretično kot praktično, s strani zaposlenih v podjetju Sting.

Že v tem trenutku, pa je podjetje Sting v sodelovanju z Olympus Slovenija uradno začelo prodajno akcijo Olympusovega digitalnega fotoaparata E-1, ki bo potekala za mlajšo generacijo (dijaki in študenti).
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.