Nova programska oprema Olympus Master 1.0

Ob vse večji razširjenosti digitalnih kamer, ki so hkrati tudi čedalje močnejše in enostavnejše za uporabo, narašča tudi število fotografij in video posnetkov, prav tako pa tudi potrebe po primernem shranjevanju le teh. Čedalje lažje se je izgubiti v poplavi novo ustvarjenih in shranjenih datotek, v kolikor z njimi ne ravnamo pravilno. S programsko opremo Olympus Master 1.0 postane organiziranje datotek zelo enostavna. Z njo uporabnik pridobi uporabne funkcije, kot npr. različne operacije urejanja, različne možnosti pregledovanja in on-line posodobljanje sistemske programske opreme za kamero. Njeno intuitivno grafično okolje zagotavlja enostavno upravljanje. Tudi popolni začetniki ne bodo imeli težav, saj jih vodi skozi svojo obsežno funkcionalnost. Bolj izkušenim uporabnikom pa Olympus Master Plus 1.0 različica ponuja množico inovativnih dodatnih zmožnosti, kot npr. urejanje filmov in pripomoček za CD/DVD zapisovanje.

"Informacija za medije"

S programsko opremo Olympus Master 1.0 se upravljanje datotek spremeni v užitek. Iskane fotografije ali video posnetke z lahkoto najdemo preko uporabe ključnih besed, albumov ali ikon. Za še večje lagodje je s koledarsko operacijo mogoče najti slike neposredno iz časovne tabele na ekranu, ki prikazuje ustrezen datum. Seveda to osvežilno enostavno programsko opremo odlikujejo še številne druge funkcije:

Olympus Master 1.0 – glavne lastnosti:

  • Neposredno prenašanje datotek s kamere
  • Lahka organizacija datotek po ključnih besedah, albumih, času in ikonah
  • Urejanje posnetkov (vključno z razvijanjem RAW posnetkov), funkcije za predvajanje dia-pozitivov in filmov
  • Zmožnost samodejne panorame
  • Funkcija pripenjanja datotek k elektronski pošti
  • On-line programska oprema in posodabljanje sistemske programske opreme fotoaparata (preko spleta)
  • Možnost nalaganja različnih dodatnih jezikov za kamere (le za novejše modele kamer)

Olympus Master Plus 1.0 programska oprema je opremljena za razširjeno delovanje. Izkušeni uporabniki lahko uživajo v uporabnosti programske opreme za obdelovanje video posnetkov (vključno z vrtenjem slike, rezanjem, zvokom, ovitki in filtri) in možnosti zapisovanja datotek na CD ali DVD. Prav tako so omogočene dodatne možnosti pregledovanja in prenašanja šablon s spleta.

Olympus Master 1.0 bo dodan vsem Olympusovim kameram. Na trgu pride predvidoma oktobra 2004. Istočasno bo preko spleta možna posodobitev na Plus različico.

V kolikor imate kakršnakoli vprašanja ali želite dodatne informacije, Vas prosimo, stopite v stik z:

Olympus Slovenija
Elektronska pošta: olympus@siol.net
Vabljeni na našo spletno stran: www.olympus.si

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.