Olympus C-470 ZOOM

Z Olympus C-470 ZOOM dobite visoko kakovostne posnetke z enostavnim rokovanjem brez težav po ugodni ceni. Model s štirimi milijoni pikslov vključuje široko paleto uporabniku prijaznih lastnosti v privlačnem, kompaktnem ohišju. Sistem 3 x optičnega zoom objektiva omogoča sijajne, ostre posnetke, osem tematskih programov, ki pomagajo fotografirati pa zagotavlja, da lahko prav vsak naredi odlične posnetke. Za še več zabave, je možno snemati video posnetke z zvokom. Priročen je tudi Super Makro način, s katerim lahko posnamete detajlne fotografije z oddaljenosti le 9 cm. Izbira med različnimi operacijami je otročje lahka, ergonomična razporeditev kontrolnih tipk fotoaparata poveča enostavnost uporabe.

"Informacije za medije"

Pri C-470 Zoom so bistveni enostavnost rokovanja ter hkrati dosledno vztrajanje pri visokem standardu tehnične kakovosti po katerem slovi Olympus. Za večino uporabnikov in priložnosti zadostuje samodejni način fotografiranja. Vendar ima Olympus C-470 ZOOM poleg tega še osem tematskih programov za bolj zahtevne razmere, kot npr. portret, notranji prostori in prizori na plaži ali snegu. Uporabniki lahko preklopijo tudi v filmski način in tako posnamejo video posnetke. Tu je dolžina posnetka omejena le z razpoložljivim spominom, zato lahko bodoči režiserji neprekinjeno snemajo do zaključka celotnega prizora. Svoje dosežke lahko nato pregledujejo in predvajajo prijateljem neposredno na vgrajenem 4,6 cm velikem, supersončnem LCD monitorju. S preglednim grafičnim vmesnikom so te in ostale funkcije hitro in enostavno dostopne. 

Kamera se ponaša s štirimi milijoni pikslov in vgrajenim TruePic TURBO slikovnim procesorjem, ki zvišuje kakovost posnetkov in skrajša čas njihove obdelave. To zagotavlja slikanje motivov z najfinejšimi detajli. Natančni 3 x optični zoom objektiv (enakovreden 35 – 105 mm pri 35 mm fotoaparatih) s tremi asferičnimi lečami objekte, ki jih želimo posneti lepo približa. Za še večje približke se uporabniki lahko zatečejo k brezstopenjskemu 4 x digitalnemu zoomu in tako dosežejo 12 x celotno moč povečave. Po drugi strani pa je možno z lahkoto opraviti z razdaljami bližine le 9 cm v Super makro načinu.

Z vsemi temi uporabniku prijaznimi možnostmi bo za fotografa pravi izziv odložiti kamero. Za podaljšan užitek fotografiranja je Olympusu C-470 ZOOM priložena Li-ion baterija, ki omogoča znatno več posnetkov, preden jo je potrebno ponovno napolniti. Ko pride čas za tiskanje fotografij je, zahvaljujoč podpori PictBridge standardu, neposredno tiskanje na združljivih tiskalnikih, kot npr. Olympus P-10, otročje lahko, brez uporabe osebnega računalnika.

Visoko kakovostni rezultati, različne funkcije in enostavno rokovanje - Olympus C-470 ZOOM zmaguje na vseh frontah. Na tržišče bo prišel predvidoma v oktobru 2004, opremljen pa bo z novo Olympus Master 1.0 programsko opremo in 16 MB xD-Picture spominsko kartico. 

Olympus C-470 ZOOM – glavne lastnosti:

 • 4,0 milijone pikslov
 • 3 x optični zoom (enakovredno 35–105 mm pri 35 mm kamerah) f3.1-5.2
 • 4,6 cm supersončni LCD (134.000 pikslov)
 • 8 slikovnih programov (npr. portret, nočni prizori in notranji prostori)
 • zvočni video posnetki
 • PictBridge podpora
 • TruePic TURBO slikovni procesor
 • Ergonomično oblikovano telo
 • Opremljen z:
 • 16 MB xD-Picture spominsko kartico
 • novo baterijo za ponovno polnjenje (LI-12B, 1230mAh) in polnilcem
 • Olympus Master 1.0 programska oprema

V kolikor imate kakršnakoli vprašanja ali želite dodatne informacije, Vas prosimo, stopite v stik z:

Olympus Slovenija
Elektronska pošta: olympus@siol.net
Vabljeni na našo spletno stran: www.olympus.si

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.