Canon z novimi mediji za domače tiskanje fotografij

Canon Adria sporoča, da je Canon poslal na trg vrsto novih medijskih izdelkov, s katerimi razširja svojo ponudbo foto papirja. Novi mediji razširjajo ustvarjalne in praktične zmožnosti najnovejših foto tiskalnikov. Novi mediji so dvostranski foto papir Photo Paper Plus Double Sided PP-101D, ki je na voljo v velikostih A4 in 13x18 cm, paket za izdelavo osebnega foto albuma Photo Album Kit PAK-101, sijajni foto papir velikosti kreditne kartice Glossy Photo Paper GP-401 ter foto nalepke Photo Stickers PS-101.Canonov sijajni papir Glossy Photo Paper GP-401 je sedaj na voljo v velikosti kreditne kartice (86x54 mm). Idealen je za hitro in preprosto tiskanje fotografij, ki se lahko shranijo v denarnici, poslovnih kartic in priponk...

"Sporočilo za javnost"

Canon je nedavno ponudil futuristično oblikovane foto tiskalnike PIXMA ter kompaktne foto tiskalnike SELPHY. Z rastjo prodaje digitalnih fotoaparatov in hitro rastjo uporabe večpredstavnih mobilnih telefonov se v Evropi povečuje tudi prodaja naprav za domače foto tiskanje. Canon tako pričakuje rast potreb glede različnih tipov foto medijev, pri čemer sta Canonova medija velikosti nalepke in kreditne kartice še posebej primerna za neposredno tiskanje iz združljivih mobilnih telefonov (prek infrardeče povezave), digitalnih fotoaparatov in pomnilniških kartic.

Photo Paper Plus Double Sided PP-101D je kakovosten foto papir, ki omogoča tiskanje na obeh straneh, zato je še posebej primeren za tiskanje fotografij za album. Teža medija znaša 273 g/m2, osnova je prevlečena s kolofonijo, površina je gladka z izredno fino teksturo, v paketu pa je 10 listov. PP-101D je vključen tudi v paketu Photo Album Kit PAK-101, ki vsebuje vse potrebno za oblikovanje npr. osebnega foto albuma, knjige izrezkov ali receptov z uporabo najnovejših foto tiskalnikov PIXMA. Paket združuje kakovosten album s trdimi platnicami, paket foto papirja PP-101D (10 listov), zaponke in navodila za uporabo. Medij PP-101D se izkaže kot izredno dobra rešitev pri tiskalnikih, ki imajo vdelano enoto za samodejno obojestransko tiskanje, kot je PIXMA iP4000. Nova različica programske opreme PhotoRecord ob tem uporabnikom vseh tiskalnikov PIXMA omogoča enostavno tiskanje fotografij za foto album, z Easy-PhotoPrint pa lahko tiskajo tudi obojestransko.

Canonov sijajni papir Glossy Photo Paper GP-401 je sedaj na voljo v velikosti kreditne kartice (86x54 mm). Idealen je za hitro in preprosto tiskanje fotografij, ki se lahko shranijo v denarnici, poslovnih kartic in priponk. Mogoče je tudi brezrobo tiskanje iz različnih digitalnih fotoaparatov, pomnilniških kartic ali mobilnih telefonov (prek infrardeče povezave) ali iz osebnega računalnika prek programa Easy-PhotoPrint. Papir GP-401 je na voljo v paketu s 100 listi.

Nove Canonove foto nalepke Photo Stickers PS-101 so namenjene zabavnim in uporabnim namenom, pakirane pa so v kompletu s 5 listi po 16 nalepk (17x24 mm). Canon pričakuje, da bodo postale nalepke izredno priljubljene med mladimi, saj so zelo primerne za tiskanje doma, neposredno iz digitalnih fotoaparatov ali mobilnih telefonov.

Canon je za celotno ponudbo foto medijev prenovil oblikovanje paketa, tako da je usklajena z novimi medijskimi izdelki. Pakiranje sedaj omogoča hitro razpoznavanje tako ravni kakovosti, površine in uporabnosti kot tudi velikosti, teže ter števila listov v paketu.

Fotografije so na voljo na spletni strani:
http://www.canon.si/hrvatska/foto/foto6.html

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.