Verbatimov ključ Store 'n' Go Professional

Verbatim je z novo serijo pomnilniških ključev USB 2.0 Store 'n' Go Professional dosegel trenutno najvišje hitrosti zapisovanja in branja podatkov na tržišču.


Predhodni seriji Store 'n' Go Professional, ki je prišla na tržišče pred letom dni, so zdaj drastično povečali hitrosti branja in zapisovanja podatkov. Trenutno najhitrejša napravica na tržišču lahko bere podatke s hitrostjo prenosa kar 23 MB/s in zapisuje podatke s hitrostjo 14 MB/s. Tako se npr. 256 MB vsebina podatkov lahko s kartice prebere v 13-ih sekundah in se jih zapiše v 17-ih sekundah. Za primerjavo naj omenimo, da je najvišja hitrost zapisovanja CD-ja v določenem trenutku 52-kratna, je pri ključu konstantna 90-kratna. V poslovnem svetu je ravno čas posebno dragocen, zato je pri tem zelo pomembna hitrost prenosa. Kapaciteta shranjevanja podatkov sega od 128 MB do 2 GB.

"Sporočilo za javnost"

S programsko opremo V-Key, ki jo uporablja ključ Verbatimov Store 'n' Go Professional, je uporabniku zagotovljena popolna sinhronizacija med datotekami in mapami, shranjenimi na ključu in računalniku. Najzahtevnejšemu poslovnemu uporabniku je tako strošek uporabe najnižji, saj je prihranek časa največji.

Kot že pove ime »Store 'n' Go«, je izdelek enostavno uporabljati. Za operacijske sisteme Windows XP, 2000 in ME ne potrebujete gonilnikov. Za uporabnike Windows NT in Windows 98 so priloženi gonilniki na CD-ju. Združljivost z Mac-om je popolna.

Poseben poudarek so s ključi Store 'n' Go Professional pri Verbatimu posvetili tudi varnosti podatkov. S tehnologijo V-Safe lahko izdelate nevidne in nedosegljive mape, zaklenjene s šifro in tako brez skrbi hranite zaupne podatke.

Podjetje Verbatim se drži načela - kuj železo, dokler je vroče in tako ostajajo v svetu vodilni pri razvoju najhitrejših pomnilniških medijev z USB 2.0 priključkom.

Podatkovni 256 MB ključ bo na voljo konec oktobra, njegova ceno bo 13.550 SIT, konec novembra pa prihaja ključ z 2 GB pomnilnika po ceni 82.560 SIT. Verbatim distribuira podjetje Trion iz Ljubljane. www.trion.si  www.verbatim-europe.com/

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.