Fotografski izlet po Slovenski Istri

Izlet v slovensko Istro je namenjen vsem, ki radi fotografirate in bi svoje izkušnje radi obogatili z neverjetnim izletom po enem izmed najlepših delov Slovenije. Na izletu se boste prepustili izkušenim očem vodičev-fotografov in se individualno lotili ustvarjanja dobre fotografije. Izlet je zanimiv za vse, ki uživajo v potepanju po naravi, se navdušujejo nad prikupnostjo malih istrskih vasic in jim ni tuje veselje ob odkrivanju novih pogledov na lepote, ki nas obdajajo. Vsi tisti, ki še ne veste, koliko vam pomeni dobra fotografija, in vas ljubezen do šklocanja še ni prevzela, boste presenečeni, kaj vam lahko nudi potep po biseru slovenske pokrajine. Dobimo se v soboto, 6. novembra ob 7.00 (raje kakšno minutko prej) na parkirnem prostoru pred Kolosejem v BTCju v Ljubljani. Hitro naložimo svojo fotografsko opremo in se odpravimo na pot, ki vsekakor ne bo kratka, a upam, da tudi ne dolgočasna. 
Celotno novičko si lahko preberete: http://www.e-fotoportal.com/news.asp?ID=384

Komentarji
pele (@pele) 24. oktober 2004 14:06
Gre še kdo. Jaz sigurno grem. Upam, da bo tudi vreme pravo
Gregor Prodan (@progre2) 24. oktober 2004 16:35
mislim da se bom pojavu ja ...
Uroš Uršej (@Lucifix) 24. oktober 2004 16:36
Če bo vremenska napoved OK, bom pa še jst verjetno šel. Se mi zadnje čase kar ne da med vikendom doma posedat
Gregor Prodan (@progre2) 24. oktober 2004 16:50
heh, pol bi lahko pravzaprav organizirali vzporedno še slo-foto srečanje
eFoto (@eFoto) 25. oktober 2004 10:28
Pozdravljeni,

Veseli me bas odziv za Fotografski izlet po Slovenski Istri, ki ga organiziramo za prvo soboto v novembru. Tudi sam si zelim, da bo vreme ugodno za fotografiranje. Izlet je brezplacen v kolikor se ga udelezite z lastnim prevoznim sredstvom.

V drustvu smo se odlocili, da ponudimo tudi moznost organiziranega prevoza. V tem primeru si bomo tisti, ki se bomo posluzili taksnega nacina prevoza, porazdelili nastale stroske. Cim vec nas bo, vecji kombi/minibus/avtobus bomo lahko najeli in stroski najema/cestnin/goriva po osebi bi bili tako cenejsi.

Zato priporocam, da svojo prijavo posljete tudi na email izlet@e-fotoportal.com tako da vas bomo lahko sproti obvescali o trenutnem stanju.
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.