Foto izlet v Postojnsko jamo

Društvo e-Kultura ponovno pripravlja atraktiven fotografski izlet. Tokrat smo se odločili, da si v soboto 11. decembra ogledamo in fotografiramo Postojnsko, našo največjo in turistično dobro urejeno jamo.
Na izlet se bomo odpravili s pravo jamsko opremo, saj bomo v jamo šli peš in ne s turističnim vlakcem. Zakaj? Ker bomo odkrivali za turizem neznane predele jame. To je torej svojevrstna priložnost, da ravno s sliko iz vašega aparata pokažemo svetu še neznane lepote slovenskih jam.

V kolikor si želite združiti nekaj adrenalina s fotografiranjem, se nam nujno morate pridružiti. To bo izkušnja kakršne verjetno s fotoaparatom še niste doživeli.

Priporočamo pa, da se na izlet prijavite čim prej saj imamo omejena prosta mesta. Prijavo na izlet pa uredite tako, da pošljete e-mail z izraženo željo za izlet na naslov izlet@e-fotoportal.com.
Več informacij na: http://www.e-fotoportal.com/news.asp?ID=391

Komentarji
iztok (@izo) 11. november 2004 19:46
ja, sliši se odlično. vendar pa, vsaj kolk jst vem, zahteva jamska fotografija veliko znanja in drage opreme in ni ravno za vsakokogar. no, ni pa razloga, da se ne bi amater probal tudi na tem področju. mogoče najde novo inspiracijo in življensko poslanstvo..
pele (@pele) 11. november 2004 22:10
Pa zanimanja je dosti za ta izlet. Prosto je samo še eno mesto
Jocker (@Jocker) 12. november 2004 07:58
Iztok...bomo videli kaj bo nastalo. V prvi vrsti pa so naši izlet namenjeni predvsem druženju fotografov in skupinskemu učenju...pač po reku: "več glav več ve".

Zato ne vidim razloga, zakaj amaterski fotograf nebi uspel narediti kakšne dobre slikce kapnikov in drugih lepot.

Delalo se bo z ambientno svetlobo, saj je jama kar lepo osvetljena. S flešem verjetno ne bo kaj dosti dela, ker se bodo ostali fotografi jezili zaradi svetlobe...

Bo pa delavnica verjetno kar naporna za nekatere ljudi...predvsem tiste, ki so nevajeni hoje.

V jamo gremo namreč peš in ne z vlakcem.

Jama je tko in tko turistično opremljena, zato nekih hudih izkušenj iz jamarstva ne potrebujemo.

Domen Lo (@Lombi) 15. november 2004 21:04
Zanimivo. Sam sem ze bil v tistem prepovedanem delu in mi je zadvse zanimiv komentar, da je vse tako zelo osvetljeno. Je ze, ampak samo del, ki je dostopen javnosti z vlakci, tisti del jame, ki pa je zaenkrat javnosti prepovedan (jama, ki, ce se ne motim, gre do izvora reke Pivke) pa je popolnoma brez luck. Vsa osvetlitev je tista, ki prihaja iz lampic na glavi in svetilk. No, in flesev seveda.
dushan (@dushan) 16. november 2004 11:38
Bilo bi prav, da na veliko in opazno napišete, da je izlet bil v eni uri po objavi zaseden in ni več prostih mest.LP, Dušan
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.