Glasovanje za fotografijo tedna 8.11 - 15.11.2004

Zaključilo se je eno glasovanje za fotografijo tedna. Največ glasov je tokrat dobila fotografija  DREAMS IN GREEN avtorja  okin, ki je skupaj zbrala 50 glasov (36% vseh glasov). 

Avtorju iskreno čestitamo!

Že pa je na voljo novih 10 kandidatk: povezava!

Komentarji
Ales Likar (@Gumby) 15. november 2004 13:04
Glede na kjask-ovo repliko v Vriskacu... Tole glasovanje je zelo slabo izvedeno. Namrec, postopek: izberem svojo najljubso. Glasujem zanjo. Ko dobim ... tvoj glas je pristet..., kliknem Back v brskalniku in ves postopek ponovim. Nickolikokrat. Vsakic dobi izbrana se en glas zraven. Tako lahko nabijem se in se glasov neki fotki (ali celo nickoliko njim). Za test sem trenutno vodilni (ki mi je btw tudi najbolj vsec) nabil (se mi zdi) 10 glasov... BezVeze, skratka...Pa z malenkost truda bi se dalo spisat programcek, ki bi tale postopek treskal namesto mene...Dokler se tole ne uredi, NAVALITE AVTORJI. Tudi referenca v stilu Na Slo-Foto sem imel fotografijo tedna je lahko kdaj koristna...

LP, Gumby
Ciril Jazbec (@Gandalf) 15. november 2004 15:03
to sem tu opazil jst...

sam si nisem upal veckrat... da me ne bi kdo zatezil.

kajti naceloma naj bi se dalo pogledat ip-je...skratka to je velik minus-se strinjam.prav tako pa tud lahko glasuje vsak ki ni "vclanjen"....

lahko bi potem kandidat poslal mail svojim kolegom.... in bi dobil po 200 glasov.skratka glasovat bi moral vsak samo 1x in tisti ki je aktivni clan,ali ne?
Uroš Uršej (@Lucifix) 15. november 2004 15:14
Hvala za opozorilo, ker tega tudi sam nisem vedel. Bom takoj ko pridem domov to stvar pregledal in naredil glasovanje tako kot se spodobi. Drugače pa bom pregledal glasove, kdo je kaj glasoval (da vse se zapiše!) in jih po možnosti tudi razveljavil.
Uroš Uršej (@Lucifix) 16. november 2004 15:40
Naj povem, da je ocenjevanje že popravljeno in da ni več možno glasovati več kot enkrat. Glasovanje je omočeno samo za člane.
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.