Barvni tiskalnik za zahtevna pisarniška okolja

Xenon forte sporoča, da je tudi v Sloveniji na voljo nov Kyocerin barvni laserski tiskalnik A3, FS-C8026N, ki je namenjen profesionalnemu tiskanju v velikih oddelkih in delovnih skupinah. FS-C8026N tiska v barvnem in črno-belem načinu s hitrostjo 26 strani na minuto. Novi tiskalnik je zasnovan na tehnologiji ECOSYS, ki uporablja sestavne dele z dolgo življenjsko dobo in toner kot edini potrošni material. Z uporabo tehnologije ECOSYS zagotavlja FS-C8026N najnižje stroške tiskanja v svojem razredu, in sicer pri tiskanju v črno-belem in barvnem načinu.

Poleg visoke hitrosti tiskanja, ki znaša v črno-belem in barvnem načinu 26 strani v minuti, FS-C8026N delovno učinkovitost povečuje tudi s kratkim časom izpisa prve strani, ki znaša 9 sekund. Hitro delovanje zagotavlja tehnologija enega prehoda, kjer se nanašajo vse štiri barve hkrati. Z namestitvijo dodatnega modula za obojestransko tiskanje pa se doseže praktično enaka hitrost tiskanja kot pri tiskanju enostranskih dokumentov. 


Nadaljevanje....

FS-C8026N je v osnovi opremljen s 650-listnim podajalnikom papirja. Shrambne zmožnosti se lahko nadgradijo še s tremi dodatnimi podajalniki papirja. Različne možnosti kombinacije dodatnih podajalnikov zagotavljajo visoko prilagodljivost in skupno omogočajo shranjevanje do 4.150 listov. Podajalniki papirja na novem Kyocerinem tiskalniku so istočasno združljivi tudi z barvno večfunkcijsko napravo KM-C2630 in ostalimi Kyocerinimi večfunkcijskimi napravami. Vsestransko uporabo tiskalnika povečujeta dva dodatna 3.000-listna zaključevalnika dokumentov. Enega od zaključevalnikov je možno nadgraditi še s 5 poštnimi predali in luknjalnikom, ki omogoča tudi zgibanje in spenjanje dokumentov.

Kyocerina tehnologija ECOSYS zagotavlja rast prihrankov z večanjem obsega tiskanja. FS-C8026N namreč ponuja največjo mesečno obremenitev 100.000 barvnih in črno-belih izpisov. Tako izpolnjuje visoke zahteve na področju pisarniškega barvnega in črno-belega tiskanja ob najnižjih stroških lastništva v tem velikostnem razredu tiskalnikov. Tonerska kartuša zagotavlja natis kar 20.000 strani A4 pri 5-odstotni pokritosti, s čimer zmanjšuje potrebe glede posegov uporabnikov, zaloge tonerja in s tem poenostavitev postopkov naročanja.
FS-C8026N že v osnovi omogoča omrežno povezovanje prek standardnega vmesnika Fast Ethernet, pri čemer podpira tudi uporabo pomnilniških kartic Compact Flash. Vrsta dodatnih možnosti za omrežno povezovanje dopušča povezovanje tiskalnika v večino računalniških omrežij. Tiskalnik podpira več gonilnikov, vključno s Kyocerinim gonilnikom KX, ki omogoča hkratno delovanje več omrežnih Kyocerinih naprav v okoljih Windows.

Dodatno je možno v FS-C8026N vgraditi disk za uporabo naprednih zmožnosti za obvladovanje dokumentov, kot so zasebno tiskanje, shranjevanje poslov in navidezni poštni predal.

Cena KM-C8026N znaša 1.321.520 SIT + DDV.
Cena izpisa (5-odstotna pokritost z vsako barvo): 10,80 SIT + DDV.
Cena črno-belega izpisa je 1,81 SIT + DDV.

###
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
O podjetju Kyocera Mita:

Kyocera Mita je eden največjih svetovnih izdelovalcev in vodilni ponudnik računalniških zunanjih naprav, kot so omrežni digitalni fotokopirni stroji, laserski tiskalniki, barvni fotokopirni stroji, digitalne faksimilne naprave, večfunkcijske naprave in širok nabor rešitev za digitalno upodabljanje.

Kyocera Mita je del skupine Kyocera, vodilnega svetovnega razvijalca in izdelovalca naprednih keramičnih in pridruženih izdelkov, kar vključuje tako telekomunikacijsko opremo, polprevodniške pakete kot elektronske komponente. V fiskalnem letu 2004 je skupina Kyocera ustvarila 10 milijard USD konsolidiranih neto prihodkov.

O podjetju Xenon forte:

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetjema Xenon forte – Zagreb d.o.o. in Xenon forte Sarajevo d.o.o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Mita v Sloveniji, na Hrvaškem ter v Bosni in Hercegovini. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte d.o.o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800 
Fax: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si 
Spletna stran: www.xenon-forte.si 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.