Razpis za natečaj Fotografija leta 2005 revije Emzin

LJUBLJANA - Revija za kulturo Emzin že enajstič pripravlja natečaj Fotografija leta 2005. Tema anonimnega fotografskega natečaja je poljubna. Vsak avtor naj pošlje najmanj tri in največ deset črno-belih ali barvnih fotografij. Žirija bo upoštevala fotografije, ki so nastale vključno leta 2003 do danes. Rok za prijavo je 28. januar.

Vsaka fotografija naj vsebuje letnico nastanka, zaporedno številko in šifro. K fotografijam naj bi bila priložena s šifro označena zaprta ovojnica s podatki o avtorju (ime, priimek, naslov, številka telefona in naslov elektronske pošte), fotografije pa naj bodo označene z naslovom, letnico nastanka in zaporedno številko.

Kandidati naj fotografije pošljejo ali osebno prinesejo na naslov Emzin, Metelkova 6/II, 1000 Ljubljana.

Žirija bo podelila prvo nagrado v višini 300.000 tolarjev, drugo v višini 200.000 tolarjev, tretjo v višini 150.000 tolarjev in posebno nagrado za reportažno fotografijo v višini 300.000 tolarjev.

Izid natečaja in podelitev nagrad bo 16. februarja v Cankarjevem domu. Razstava nagrajenih fotografij in fotografij ožjega izbora bo na ogled 6. marca.

vir: Dnevnik

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.