Google objavil Picasa 2

Izšla je nova verzija programa, ki omogoča hitro iskanje, urejanje in deljenje fotografij na vašem osebnem računalniku. Program Picasa, katerega lastnik je mimogrede Google, je sedaj brezplačen in ga lahko snamete preko preko spletne strani: http://www.picasa.com.

Nekaj osnovnih značilnosti:
- Izdelava backup CD-ja
- Osnovno urejanje fotografij, 12 svetlobnih in barvnih efektov
- Uredite si lahko tudi nalepke

Komentarji
Miha Rekar (@[email protected]) 19. januar 2005 08:24
HOOOOOOAH! Google rulz! Stvar je (za moje pojme) boljša od acdsee pa še đabe je!
MareŽ (@maremare) 21. januar 2005 02:03
Saj je v redu,pa lepo izgleda,in vse to.Mislim,da ima možnost tudi raznoraznih popravkov,kontrastov,svetlobe,red eye.Mogoče se motim,samo,če sliko popraviš v Picasi,jo shraniš popravljeno samo v Picaso,na hard disku v mapi pa ostane nepopravljena,in to me moti.Če na sliki popravim red eye,bi hotel,da mi je učinek shranjen tudi v mapi na hard disku,ne pa samo v programu Picasa.Ker,če to sliko z hard diska uporabim drugje,jo imam brez red eye,pa moram še enkrat popravljat z drugim programom.Vsaj tako mislim,da je bilo v eni verziji prej.Mogoče se motim.Če je to odpravljeno,pa ok.
chips (@chips) 21. januar 2005 14:13
Zakon proggy:) Se posebej auto korekcijo so dobre!

Vredno downloada:)
iztok (@izo) 22. januar 2005 19:40
sem ga sprobal. vsekakor pohvalno, da je zastonj in da lahko nardiš osnovno popravljenje ipd. saqmo ko se malce bolj poigraš, vidiš,da je veliko kozmetike, uporabno je pa bolj tako, najbolj me moti, ker se stvari ne da nastavit na svoje želje, pa recimo zunanjega editorja, kot v npr.acdsee, pa tudi funkcije za fulscreen nisem našu.
stvar sploh ni šfoh, da ne bo kdo narobe razumel, in še enktrat, ja zastonj, za 90% ljudi bo več kot preveč, samo meni osebno je še vedno acdsee boljša izbira.
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.