[Terminal00] balkanart festival

[Terminal00] balkanart festival temelji na sodelovanju, povezovanju in prepletanju jugovzhodne evropske tradicionalne kulture in sodobne umetnosti, različnih kulturno-umetniških institucij in redakcij v medijskem prostoru.
Osrednji cilj festivala je omogočiti mladim ustvarjalcem čim boljše pogoje za delo, ustvarjanje in promocijo na področju jugovzhodne Evrope, jih vzpodbujati k svobodnemu umetniškemu izražanju, stalnemu pretoku novih idej in k poudarjanju intelektualne in duhovne identitete Balkana.Razpisni pogoji: SPLOŠNI

[Terminal00] natečaj je namenjen vsem mladim ustvarjalcem, starim do 28 let, ki živijo in delajo na področju Balkana [Hrvaška, BIH, Srbija in Črna gora, Makedonija, Albanija, Turčija, Bolgarija, Romunija in Grčija ter Slovenija] in so dejavni na različnih sodobnih kulturno-umetniških področjih ter njihova dela izražajo oziroma poudarjajo balkansko identiteto.

[Terminal00] natečaj zajema naslednje kategorije:
[1] video/film/animacija,
[2] fotografija,
[3] likovna umetnost,
[4] glasba,
[5] klubkultura.

Rok za prijavo za vsa področja je 31. marec 2005 [upošteva se poštni žig]. [Terminal00] bo podelil veliko nagrado najbolj obetavni umetnici oziroma umetniku festivala.
Za kandidiranje na natečaju je potrebno poslati izpolnjeno prijavnico. Avtorji svoja dela oziroma reprodukcije [grafika, plakat, ilustracija] in izpolnjeno prijavnico pošljejo po pošti na naslov:

Društvo za promocijo vizualne kulture, Levstikova ulica 3,
1000 Ljubljana,
Slovenia,
EU,
s pripisom za [Terminal00].
Dela v digitalni obliki lahko avtor pošlje na e-mail naslov: info@terminal00.org in prijavnico po navadni pošti na zgoraj omenjeni naslov.

Več na www.terminal00.org

Komentarji
milosh (@milosh) 23. februar 2005 10:16
a se sam men zdi al so datum spremenil, prej je bil datum za oddajo danes 23.2
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.