Canon Europe sponzor Svetovnega prvenstva v umetnostnem drsanju

Canon Europe je postal glavni sponzor Svetovnega prvenstva v umetnostnem drsanju, vsakoletnega tekmovanja, ki združuje atletiko zimskih športov s plesnimi inovacijami.

Sponzorstvo je del Canonove celovite poslovne strategije vzpostavitve prisotnosti na trgih v regiji EMEA. Krepi zavezanost podjetja k povečanju prepoznavnosti blagovne znamke v regiji, še zlasti v Rusiji, kjer bo ta mesec prvenstvo potekalo.

Kot glavni sponzor bo Canon z oglasnim prostorom prisoten na najbolj vidnih oglasnih površinah, med drugim tudi v dvorani z 12.000 sedeži v olimpijskem kompleksu v Moskvi. V uradnem središču za medije bodo na voljo Canonove poslovne rešitve, vzpostavljena pa bo tudi pisarna, ki bo fotografom pomagala pri popravilih in vzdrževanju ter najemu fotografske opreme.

Akio Ito, podpredsednik Canona Europe in direktor skupine Emerging Markets Business Unit (EMBU), je dejal: »Canon Europe je zavezan širjenju poslovanja na trge v razvoju v naši regiji. V podporo tej poslovni strategiji smo oblikovali vsa poslovna področja. Rusija in sosednje države so pomembne za Canon, zato nas veseli, da bomo s tem sponzorstvom na svetovni ravni lahko okrepili prepoznavnost blagovne znamke in okrepili obstoječe povezave s prodajalci in distributerji.«

Sponzorstvo Svetovnega prvenstva v umetnostnem drsanju se bo pridružilo ostalim Canonovim sponzorskim programom v regiji EMEA, ki vključujejo tudi Ligo prvakov (UEFA Champions League) in Odprto teniško prvenstvo Francije (Rolland Garros).
O Canon Adria d.o.o.

Canon Adria d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti CEE (Canon East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje tehnične podpore in trženja za celotno področje ; Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije in Albanije.

Za nadaljnje informacije se obrnite na:

Melita Klopčič
Canon Adria d.o.o.
Dunajska cesta 128a
1000 Ljubljana
Tel.: ; ; ; +386 (1) 530 87 14
Faks: ; ; ; +386 (1) 530 87 45
Melita.Klopcic@canon.si

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.