Sting d.o.o. razširil ponudbo

Sporočilo za javnost
Ker se trend uporabe digitalnih zrcalno refleksnih foto aparatov močno dviga, smo v podjetju Sting M pristopili k trženju le teh z nekoliko drugačnim pristopom. Kot PRO DEALER za foto aparate blagovne znamke Olympus, predvsem uspešno prodajanega modela E-1, smo se začeli zavedati, da smo z načinom dela in kvalitetno uslugo, na pravi poti.

Nedavno smo se odločili za sodelovanje z uvozniki blagovnih znamk Fuji, Canon, Nikon, KonicaMinolta ;na področju DSLR ( digitalnih zrcalno refleksnih) kamer in objektivov SIGMA, ter se zavezali, da naš kupec ne bo taval v temi zaradi nepoznavanja digitalne tehnike, ne bo iskal najbolj vljudnega prodajalca, ne bo ostal po nakupu sam z navodili za uporabo, ne bo ob tehničnem vprašanju ali težavi z aparatom iskal serviserja, ker se bomo za vsakega ; kupca ; maksimalno potrudili mi. Ob tem ; smo se še posebej specializirali za prodajo in tehnično podporo uporabnikom Olympusovega E-systema, vendar smo tehnično toliko podkovani, da tudi uporabnikov drugih blagovnih znamk DSLR-jev, ne bomo razočarali.

Zaposleni v podjetju smo tudi sami fotografi amaterji, ki se že več kot dve desetletji ljubiteljsko ukvarjamo s tem čudovitim hobijem, ki nam je s pridobljenimi izkušnjami in znanjem postal tudi služba, kjer se trudimo pomagati tako bodočim fotografom, ki so na začetku svoje fotografske poti, ; kakor tudi izkušenim foto mojstrom.

Ponudba obsega tako aparate, kot tudi vso dodatno opremo, predvsem pa najugodnejše cene in pa naše znanje, ter željo vam pomagati in svetovati po naših najboljših močeh.

Komentarji
Samo ŠTEHARNIK (@samo) 8. marec 2005 10:27
Zares lepo spisano....če bodo poleg prijaznega trgovca in strokovnosti še cene primerne-beri enake ali nižje kot pri "sosedih v A in I", ...potem je zagarantiran uspeh in še več zadovoljnih uporabnihov reklamiranega!
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.