HP predstavlja črnila HP Vivera Inks

HP bo na trgu EMEA ponudil nov način označevanja črnil (HP Vivera Inks), ki ga je lani uspešno lansiral v ZDA. Označbo HP Vivera Inks bodo prejela le izbrana črnila, ki jih ponuja HP. Omenjeno označbo bodo nosili tudi ostali HP-jevi proizvodi, kot so papir HP Premium Plus Photo Paper in nekateri tiskalniki, ki optimalno delujejo ob uporabi črnil HP Vivera. HP bo uporabnike z novim načinom označevanja izdelkov seznanil v naslednjih mesecih na vseh prodajnih mestih, z oglasi in ostalimi komunikacijskimi aktivnostmi. Vsi podatki o HP Vivera Inks bodo na voljo tudi na www.hp.com. (Sporočilo za javnost)

Z imenom Vivera (sestavljata ga besedi viva in era), želijo pri HP-ju poudariti kakovostne, živahne in obstojne barve, ki jih bodo izbrana črnila zagotavljajo. HP ima več kot 20 let izkušenj na področju tiskanja. Prav zato ponuja uporabnikom inovativne in celovite rešitve za domačo in pisarniško uporabo. Črnila HP Vivera Inks so posebej namenjena HP-jevim tiskalnikom in ostalim HP-jevim medijem, ki uporabnikom omogočajo kakovostno tiskanje. HP-jeva črnila so izredno kompleksna. Preden črnilo pridobi certifikat, s katerim potrjuje, da je primerno za uporabo v HP-jevih tiskalnikih, preteče povprečno 12.000 ur ali do 3 leta, ki jih porabijo inženirji in znanstveniki preden določijo končno formulo. Zraven kakovosti in zanesljivosti, HP Vivera Inks ponujajo enostavno uporabo in nizke stroške tiskanja.

HP Vivera Inks so izredno obstojna črnila, kar dokazujejo testi Wilhelm Imaging Research (WIR). Njihova uporaba, v kombinaciji s HP tiskalniki in mediji, zagotavlja do 82 let obstojnosti pri tiskanju v tehnologiji 3-ink, 108 let pri barvnem tiskanju v tehnologiji 6-ink in 8-ink. Črno belo tiskanje pa zagotavlja obstojnost do 115 let. WIR bo s posebnim certifikatom označil tudi HP Premium Plus Photo Paper, ki je primeren za uporabo v kombinaciji s črnili HP Vivera.
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.