Neomute predstavlja MP4 – ČUDEŽNEGA SOPOTNIKA

Neomute je na slovenskem trgu prvič predstavil MP4 – Čudežnega sopotnika z USB 2.0 priključkom. MP4 – Čudežni sopotnik s kompaktnim, majhnim in lahkim ohišjem je enostavno prenosljiv ter je idealen za predvajanje filmov, glasbe, fotografij na TV-ju, računalniku, Hi-fiju, projektorju itd.

(Sporočilo za javnost)

Naprava, z modernim dizajnom in majhnim ohišjem, podpira neverjetno široko paleto video in avdio formatov (MPEG4/DivX, MPEG1, MPEG2/DVD, MP3, WMA). Odlikuje jo visoka kapaciteta shranjevanja podatkov in sicer kar 20Gb, kar zadostuje za shranitev kar 25 filmov oz. 6000 skladb, ki jo lahko nadgradite do 80Gb. Hiter prenos 480Mb/s preko USB 2.0 priključka in Plug&Play funkcija napravo klasificirata kot enostavno za uporabo in prijazno uporabniku. Zaradi mnogoštevilnih ostalih vhodno/izhodnih priključkov, lahko napravo priklopite na TV, monitor, projektor, hi-fi, računalnik itd. Uporabljate jo lahko z operacijskimi sistemi WinXp/2000/Me/98, OS-9, OS-X, Linux. Osnovnem paketu je priložen še daljinski upravljalnik, avdio-video kabel, VGA kabel, USB kabel, napajalnik ter torbica za nošenje.

Naprava je že na voljo po priporočeni prodajni ceni 59.950 SIT z DDV v vseh bolje založenih tehničnih trgovinah po Sloveniji.

Neomute zastopa in distribuira Velog iz Ljubljane. www.velog.si


http://www.neomute.com
http://www.velog.si

Produktni vodja: [email protected]

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.