Dvoslojni DVD-zapisovalnik in tiskalnik v enem

PC H.AND, pooblaščeni distributer in prodajalec perifernih enot podjetja Philips, sporoča, da je Philips predstavil dvoslojni DVD-zapisovalnik in tiskalnik v eni napravi – DVDR16LSK LightScribe. Zahvaljujoč napredni Philipsovi tehnologiji lahko sedaj na zapisljivo ploščo CD ali DVD najprej zapišemo podatke, jo nato obrnemo in nanjo kot na nalepke enostavno in hitro zapišemo še vse ostalo – od naslova in vsebine do uporabljene grafike ter fotografij. Iskanje v arhivu plošč bo zaradi oznak in večje preglednosti tako mnogo lažje in hitrejše. (Sporočilo za javnost)

Dvoslojni DVD-zapisovalnik in tiskalnik DVDR16LSK uporablja tehnologijo LightScribe in omogoča 16-kratno zapisovanje na medije DVD+R, 2,4-kratno dvoslojno zapisovanje na medije DVD+R DL, 8-kratno na medije DVD-R, 40-kratno na medije CD-R ter 16-kratno branje DVD in 40-kratno branje CD. Uporablja tehnologijo Seamless Link, ki zaradi prekinitve toka podatkov onemogoča uničenje CD-medijev, Thermo Balanced Writing, ki omogoča hitro zapisovanje na katerikoli medij za zapisovanje, ter Ultra Speed ReWriting za hitro ponovno zapisovanje. Priloženo ima programsko opremo Ahead Nero Suite 6 Nero Burning Rom 6, InCD 4, Nero Vision express 2, Nero media Player 1, EasyWrite Reader 4 in Nero Burning Rights 1 in omogoča zelo hitro zapisovanje na CD-je in DVD-je. Enostranska dvoslojna plošča CD ima shrambno zmogljivost 8,5 GB. Dinamična kalibracija optimizira kakovost DVD-zapisovanja glede na hitrost zapisovalnika DVD+RW.Novost, za katero je na voljo dvoletna garancija, je pri PC H.AND-u že na voljo.


O podjetju PC H.AND d.o.o.:

Računalniško podjetje PC H.AND d.o.o. (www.pchand.si) je na slovenskem trgu prisotno že 16 let. V podjetju je trenutno 20 zaposlenih. Glavne dejavnosti podjetja so distribucija računalniških komponent, prodaja računalniške opreme priznanih blagovnih znamk, sestavljanje in trženje računalnikov lastne blagovne znamke PCH ter svetovanje, izvajanje in vzdrževanje lokalnih omrežij. Kot uvoznik in prodajalec na slovenskem trgu zastopajo svetovno priznana podjetja, kot so: Philips, Plextor, AOpen, ATI (Sapphire), Gainward, Maxtor, DFI, Buffalo, MemorySolution, YeongYang ter so že vrsto let tudi uspešen poslovni partner podjetij Microsoft, Intel, HP, Epson, Canon, Toshiba, Fujitsu Siemens ter Cisco Systems. Program računalniške opreme dopolnjujejo z zastopanjem in prodajo pisarniške opreme Martin Yale. Celostno ponudbo pa zaokrožujejo s hitrim, zanesljivim in kakovostnim servisom.

Dodatne informacije:

Podjetje:               PC H.AND d.o.o.
Kont. oseba:        Tjaša Callin              
Naslov:                  Industrijska cona Trzin
                                  Brezovce 10, 1236 Trzin
Tel.:                        (01) 530 08 14
E-pošta:                [email protected]
Spletna stran:     www.pchand.si

Komentarji
Heretic (@Heretic) 3. maj 2005 18:27
zanimiva napravica, ki sploh ni tako draga(cca. 25k)
chips (@chips) 4. maj 2005 08:13
Kako pa printa na ploscke?
Aleš Hace (@Hace) 8. maj 2005 17:39
hja, baje moreš pol kupovat posebne dvdje, ki so posebaj narjeni za "lightscribe"...

cena takšnih dvdjev pa je vrjetno kar nekaj višja od tistih navadnih (poceni) ki jih večinoma uporabljamo...
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.