Takojšnje omrežno tiskanje in kopiranje v pisarni

Xenon forte je ponudbo Kyocerinih tiskalnikov razširil z novim večfunkcijskim modelom FS-1118MFP. Odlikuje ga kakovostno in cenovno ugodno tiskanje, vgrajena omrežna povezava ter izredno nizki stroški lastništva tako za tiskanje kot kopiranje. Zaradi hitrega tiskanja dokumentov A4, pri ločljivosti 1200 dpi jih v minuti natisne do 18, in kratkega časa prvega izpisa, ki znaša 8 sekund, je še posebej primeren za delovne skupine in manjše oddelke. Tudi zato, ker poleg kakovostnega tiskanja, kopiranja in barvnega skeniranja ponuja še nadgradnjo v faks, razširitev shrambe za papir na 550 listov ter dodaten podajalnik dokumentov za obsežnejše skeniranje in kopiranje.  (Sporočilo za javnost)

Kyocerin novinec je zasnovan na tehnologiji ECOSYS, ki z dolgo življenjsko dobo sestavnih delov zagotavlja najnižje stroške izpisa ter skupne stroške lastništva v svojem razredu. Edini potrošni material je namreč črnilni toner, pri čemer se ob porabi enostavno zamenja le kartuša s tonerjem, kar poleg nizkih stroškov pomeni bistveno manjšo obremenitev za okolje v primerjavi s konkurenčnimi napravami.

Da bi se FS-1118MFP kar najbolje prilegal poslovnim potrebam, je mogoče s podajalnikom papirja PF-17osnovno, 300-listno shrambo za papir nadgraditi na 550 listov. Za obsežnejše kopiranje ali skeniranje pa je mogoče napravo nadgraditi s podajalnikom dokumentov DP-100. Nadgraditi je možno tudi pomnilnik, ki je že v osnovi velik (96 MB), in sicer na 320 MB, kar še izboljšuje napredne zmožnosti, kot sta funkcija enkratnega skeniranja in večkratnega tiskanja ter elektronsko razvrščanje.

Večfunkcijski tiskalnik FS-1118MFP nudi široke povezovalne možnosti, saj ga je ob vgrajeni kartici za ethernet mogoče takoj vključiti v omrežje, za povezovanje z osebnim računalnikom pa sta na voljo vmesnika USB 2.0 in vzporedni IEEE 1284. Vključitev naprave v pisarniško omrežje zaposlenim ponuja uporabo funkcij, kot so skeniranje v osebni računalnik ali elektronsko pošto ter omrežni faks. Naprava je za večjo prilagodljivost opremljena še s Kyocerinim programskim jezikom PRESCRIBE, ki omogoča emulacijo tiskanja PCL5e, PCL6 in PostrScript3 (KPDL3) ter neposredno tiskanje dokumentov PDF.

Cena izpisa ene strani A4 pri 5-odstotni pokritosti znaša 2,6 SIT + DDV.
Cena naprave FS-1118MFP je 149.900 SIT + DDV.O podjetju Kyocera Mita:

Kyocera Mita je eden največjih svetovnih izdelovalcev in vodilni ponudnik računalniških zunanjih naprav, kot so omrežni digitalni fotokopirni stroji, laserski tiskalniki, barvni fotokopirni stroji, digitalne faksimilne naprave, večfunkcijske naprave in širok nabor rešitev za digitalno upodabljanje.

Kyocera Mita je del skupine Kyocera, vodilnega svetovnega razvijalca in izdelovalca naprednih keramičnih in pridruženih izdelkov, kar vključuje tako telekomunikacijsko opremo, polprevodniške pakete kot elektronske komponente. V fiskalnem letu 2004 je skupina Kyocera ustvarila 10 milijard USD konsolidiranih neto prihodkov.

O podjetju Xenon forte:

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetjema Xenon forte – Zagreb d.o.o. in Xenon forte Sarajevo d.o.o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Mita v Sloveniji, na Hrvaškem ter v Bosni in Hercegovini. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte d.o.o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800 ;
Fax: (01) 5484 819
E-pošta: [email protected]
Spletna stran: www.xenon-forte.si

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.